Bob Saget hittades död på ett hotellrum på söndagen. Arkivbild.
Bob Saget hittades död på ett hotellrum på söndagen. Arkivbild. - Foto: TT

"Huset fullt"-stjärnan Bob Saget hittad död – blev 65 år

Skådespelaren och komikern Bob Saget, mest känd för rollen som Danny Tanner i tv-serien "Huset fullt", är död. Saget blev 65 år gammal.


Skådespelaren och komikern Bob Saget, som precis inlett sin turné med den egna showen "I don't do negative tour", är död. 

Bob Saget hittad död på hotellrum

Polisen fick larm om att en man hade hittats på ett hotellrum i Florida vid klockan 16 lokal tid på söndagen och det skulle visa sig att den avlidne var Bob Saget. 

Orsaken till hans död är ännu okänd men det fanns inga spår av våld eller droger, enligt en tweet från polisen i Orange County, Florida, uppger tidningen Variety. Saget blev 65 år gammal.

Bob Saget känd från "Huset fullt"

Bob Saget fick sitt stora publika genomslag i rollen som Danny Tanner, pappa till döttrarna D.J., Stephanie och Michelle i tv-serien "Huset fullt" som sändes mellan 1987 och 1995. I uppföljaren "Huset fullt – igen" (2016–2020) repriserade han rollen.

Han var också hyllad stand-up komiker, programledare för "America's funniest home videos" och gjorde rösten till Ted Mosby i tv-serien "How I met your mother". Han hade även roller i filmer som "Dum och ännu dummare" och "Dirty work".

Bob Saget hyllas av kollegor och vänner

Hyllningar från Hollywoodstjärnor har strömmat ut sedan nyheten om Bob Sagets död blev känd, rapporterar The Hollywood Reporter. Bland annat skriver kollegan John Stamos på Twitter: "Jag är förstörd. Jag är knäckt. Jag är i total chock. Jag kommer aldrig någonsin att ha en annan vän som honom. Jag älskar dig så mycket Bobby."

Även stjärnor som Norman Lear, Whoopi Goldberg, Russel Crowe, Billy Crystal och Jon Stewart kommenterade skådespelarens död.

Bob Saget lämnar efter sig fru och tre barn.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!