Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggare sprider rykte om prinsessan Madeleines fästman

- 14/04/2010, 16:05 -
Rykte om att prinsessans fästman Jonas Bergström ska ha varit otrogen sprids.
1 av 2

Rykte om att prinsessans fästman Jonas Bergström ska ha varit otrogen sprids.

Sören Andersson / Scanpix

Prinsessan Madeleine och hennes kille Jonas Bergström är förlovade, men i år blir inget bröllop av.
2 av 2

Prinsessan Madeleine och hennes kille Jonas Bergström är förlovade, men i år blir inget bröllop av.

Fredrik Sandberg / Scanpix

Bloggaren Mattias Kristiansson skrev om prinsessans fästman. Nu skrattar han åt att det han skrivit tas på allvar.

Mattias Kristiansson som skriver bloggen Ingen jävla schlager på Hanky.se har skrivit att prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström varit otrogen.

Dagens Media skrev en artikel om detta och pratade med Martin "Miss Inga" Johansson som är chefredaktör för sajten. Han säger att han inte själv läst inlägget men att det inte är något han skulle publicera på förstasidan.

– Mattias Kristiansson är en enormt provocerande bloggare som många tycker om. Han är själv ansvarig för vad han skriver, säger Martin Johansson.

När Kristiansson själv uppmärksammade Dagens Medias artikel om det han skrivit, publicerar han ett nytt blogginlägg med rubriken "Dagens Media hoppar på ynklig bloggare!".

– Wow, jag har tydligen blivit en så pass trovärdig källa till skvaller att Dagens Media skriver om mig...haha. Vad är nyhetsvärdet? Läxa 1: Fan, jag måste lära mig att Flashback inte är DN. Läxa 2: Dagens Media måste inse att Ingen jävla Schlager är lika trovärdig som en kokt potatis med googleeyes, skriver han i sin blogg.