Victoria och Daniel befinner sig just nu på en lyxjakt i Söderhavet och njuter av deras smekmånad och lugnet.
1 av 3
Victoria och Daniel befinner sig just nu på en lyxjakt i Söderhavet och njuter av deras smekmånad och lugnet. - Foto: alloverpress
Victoria och Daniel hälsar att de har det fantastiskt.
2 av 3
Victoria och Daniel hälsar att de har det fantastiskt. - Foto: alloverpress
Paret är överväldigade över att svenska folket firade deras stora dag med dem.
3 av 3
Paret är överväldigade över att svenska folket firade deras stora dag med dem. - Foto: alloverpress

Victoria och Daniel: Vi har det fantastiskt

Det nygifta paret Victoria och Daniel är just nu på deras efterlängtade smekmånad ute i Söderhavet.


Just nu befinner sig kärleksparet Victoria och Daniel på smekmånad i Söderhavet, på en lyxjakt som ägs av deras vän, miljardären Bertil Hult.

Expressen är den enda tidning som fått träffa paret under deras kärleksresa för att göra deras första intervju efter bröllopet.

Victoria berättar om de känslor hon upplevde under bröllopshelgen.

– Det var överväldigande på alla sätt och vis. Det har varit fantastiska dagar och det kommer att ta många dagar också att smälta alla intryck, med all den värme och alla människor som har velat fira detta med oss, berättar Victoria för Malin Roos, reporter på Expressen.

Medan bröllopsfesten fortfarande var vid liv smet det nygifta paret i väg för att flyga med Bertil Hults privatplan till Tahiti i Franska Polynesien, skriver Expressen.

På frågan varför de valde Tahiti säger Victoria att det var för att möjligheten gavs och för att de ville komma i väg och vara i fred.

– Att bara få landa har varit och är väldigt viktigt. Den sista tiden har det varit väldigt mycket, det har gått i ett, nu är det skönt att bara få vara tillsammans, bara Daniel och jag och försöka inse att nu är vi faktiskt gifta och ska dela resten av våra liv tillsammans. Det känns underbart, säger kronprinsessan till Expressen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.