Fredag 24 Sep
Stockholm

Victoria och Daniel: Vi har det fantastiskt

Victoria och Daniel befinner sig just nu på en lyxjakt i Söderhavet och njuter av deras smekmånad och lugnet.
1 av 3
Victoria och Daniel befinner sig just nu på en lyxjakt i Söderhavet och njuter av deras smekmånad och lugnet. Foto: alloverpress
Victoria och Daniel hälsar att de har det fantastiskt.
2 av 3
Victoria och Daniel hälsar att de har det fantastiskt. Foto: alloverpress
Paret är överväldigade över att svenska folket firade deras stora dag med dem.
3 av 3
Paret är överväldigade över att svenska folket firade deras stora dag med dem. Foto: alloverpress

Det nygifta paret Victoria och Daniel är just nu på deras efterlängtade smekmånad ute i Söderhavet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Just nu befinner sig kärleksparet Victoria och Daniel på smekmånad i Söderhavet, på en lyxjakt som ägs av deras vän, miljardären Bertil Hult.

Expressen är den enda tidning som fått träffa paret under deras kärleksresa för att göra deras första intervju efter bröllopet.

Victoria berättar om de känslor hon upplevde under bröllopshelgen.

– Det var överväldigande på alla sätt och vis. Det har varit fantastiska dagar och det kommer att ta många dagar också att smälta alla intryck, med all den värme och alla människor som har velat fira detta med oss, berättar Victoria för Malin Roos, reporter på Expressen.

Medan bröllopsfesten fortfarande var vid liv smet det nygifta paret i väg för att flyga med Bertil Hults privatplan till Tahiti i Franska Polynesien, skriver Expressen.

På frågan varför de valde Tahiti säger Victoria att det var för att möjligheten gavs och för att de ville komma i väg och vara i fred.

– Att bara få landa har varit och är väldigt viktigt. Den sista tiden har det varit väldigt mycket, det har gått i ett, nu är det skönt att bara få vara tillsammans, bara Daniel och jag och försöka inse att nu är vi faktiskt gifta och ska dela resten av våra liv tillsammans. Det känns underbart, säger kronprinsessan till Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela