Söndag 25 Jul
Stockholm

Vickans ring kostade en miljon

Kronprinsessan Victoria var i går hemlighetsfull när det gällde förlovningsringen. Men den köptes troligen i hovjuvelerare W A Bolins butik vid Stureplan och en expert värderar den till 400 000-1 000 000 kronor .

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kronprinsessan Victoria var mycket hemlighetsfull på mötet med pressen när det gällde förlovningsringen. Men ringen köptes troligen i hovjuveleraren W A Bolins butik vid Stureplan. Vd Christian Bolin vill inte avslöja några detaljer om ringen, men bekräftar för Expressen att man haft ett finger med i spelet:

– Ja, men jag kan inte uttala mig om det. Vi har en så pass klar policy kring detta att det inte går", säger han till tidningen.

Expressen och Aftonbladet har låtit samma smyckesexpert, Johanna Isacsson på Bukowskis granska ringen. Enligt henne är det en klassisk och exklusiv förlovningsring med en briljantslipad diamant på två-tre karat av hög kvalitet. Är diamanten på två karat kan den ha kostat mellan 400 000 och 500 000 kronor. Skulle stenen vara på hela tre karat kan den ha kostat bortåt en miljon, enligt Isacsson.

Andra dyra ringar:

  • Jay-Z leder i kärleksligan. När han friade till Beyoncé så hostade han upp 39 miljoner kronor för en diamantring på 18 karat. Ja, Westling ligger i lä.
  • Donald Trump hävdar att ringen han använde för att fria till den slovakiska modellen Melania Knauss är "världens dyraste ring". Ringen, som han inhandlade på House of Graff, kan ståta med eb diamant på 12 karat.
  • David Beckham friade till Victoria Beckham med en rosa diamantring från De Beers. För den betalade han 525 000 dollar.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela