Inte heller Maddes pojkvän Chris O'Neill och Carl Philips tjej Sofia Hellqvist beräknas till firandet.
1 av 3
Inte heller Maddes pojkvän Chris O'Neill och Carl Philips tjej Sofia Hellqvist beräknas till firandet. - Foto: Stella Pictures
Kungen och Silvia är däremot självklara på gästlistan.
2 av 3
Kungen och Silvia är däremot självklara på gästlistan. - Foto: Stella Pictures
Victoria lämnar sin yngre version hemmaunder 35-årsfirandet.
3 av 3
Victoria lämnar sin yngre version hemmaunder 35-årsfirandet. - Foto: Stella Pictures

Victoria firar 35-årsdagen utan Estelle

På lördag arrangeras Victoriadagen vid Sollidens slott, men varken Chris, Sofia eller Estelle deltar i kronprinsessans födelsedagsfirande.


För 34:e året i rad arrangeras Victoriadagen på Öland för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag. Omkring 5 000 åskådare beräknas komma till spektaklet som är öppet för alla och artister som Ulrik Munther, Agnes Carlsson och Loreen ska sjunga för födelsedagsbarnet, som med sina 35 år på jorden inte är så mycket till barn längre. Det är däremot nyfödda Estelle, som inte kommer få tillfälle att ändra konceptet till skrikfest.

– När det gäller kronprinsessan så kom hon först till Victoriadagen vid fem års ålder och jag tror det blir samma för Estelle. Man måste ju ta hänsyn till ljudvolymen, säger Kay Wiestål som arrangerar Victoriadagen till Aftonbladet.

Men den berömda bebisen är inte den enda som uteblir från festen. Varken prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist eller prinsessan Madeleines kärlek Chris O'Neill väntas till Sollidens slott den här kvällen.

– Nej vi har inte fått några sådana indikationer. Men i nuläget verkar det i alla fall som att kungaparet, Victoria och Daniel samt Carl Philip och Madeleine närvarar, säger Kay Wiestål

För den som vill säga grattis till Victoria, om än inte personligen, öppnar entrén på Borgholms idrottsplats klockan 17.00 på lördag.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.