Tisdag 18 Jan
Stockholm

Estelle får vara med i tv-sända firandet i år

Estelle kan få fira sin mammas födelsedag med Eurovisionstjärnan Måns Zelmerlöw.
1 av 4
Estelle kan få fira sin mammas födelsedag med Eurovisionstjärnan Måns Zelmerlöw. Foto: ANDERS WIKLUND / TT
Och Carola.
2 av 4
Och Carola. Foto: JONAS EKSTROMER / Jonas Ekströmer/TT
Prinsessan på bröllop.
3 av 4
Prinsessan på bröllop. Foto: Anders Wiklund/TT
Det är tradition att vinnaren av Melodifestivalen uppträder. Måns ska vara mycket upptagen men SVT försöker få honom till tisdagens firande.
4 av 4
Det är tradition att vinnaren av Melodifestivalen uppträder. Måns ska vara mycket upptagen men SVT försöker få honom till tisdagens firande. Foto: Marcus Ericsson/TT

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel planerar att ta med henne till kalaset på Öland.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Traditionsenligt ska kronprinsessan Victoria fira sin födelsedag på Idrottsplatsen inne i centrala Borgholm på Öland. Firandet går av stapeln på tisdag och för första gången planeras att prinsessan Estelle ska delta, skriver Expressen. Det som avgör om den tre år unga prinsessan kommer att vara med på själva idrottsplatsen blir helt enkelt hennes humör för dagen.

Flera från kungafamiljen ska delta i det tv-sända firandet. Både prinsessan Sofia och Chris O'Neill ska närvara vid årets firande som kan komma att ha den största uppställningen hittills. Prinsessan Leonore och prins Nicolas kommer också att vara på Öland.

BILDKÄLLA

Enligt Expressen jobbar SVT för att få dit Carola och den fullbokade Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw för uppträdanden under dagen. Att vinnaren av årets Melodifestival deltar i firandet är en tradition.

Ska du se firandet på tv?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela