Efter den massiva kritikstorm mot programledarduon i Melodifestivalen verkar nu vinden har vänt. I sociala medier öser följarna kärlek över duon
Efter den massiva kritikstorm mot programledarduon i Melodifestivalen verkar nu vinden har vänt. I sociala medier öser följarna kärlek över duon - Foto: Nils Petter Nilsson & Johan Nilsson/TT

Oväntade vändningen för Farah och Jesper i Mello: "Alltså dessa två..."

Efter att Jesper Rönndahl och Farah Abadi fått utstå hård kritik för sin insats i Mello från alla möjliga håll verkar nu vinden ha vänt. På sociala medier kärleksbombas duon nu av följarna.


Att vara programledare för Melodifestivalen ses av många som ett hedersuppdrag. Det innebär dock att man granskas från de flesta hållen och din prestation framför kameran bedöms av allt från tv-resencenter till tittare hemma i sofforna. 

Även i år har programledarna granskats och kritiserats hårt för sin prestation. Jesper Rönndahl och Farah Abadi har kritiserats från profiler och tyckare.

Edward af Silléns hån mot Melodifestivalen: "Ingen går säker"

Edward af Sillén och Pekka Heino kritiska

Manusförfattaren och Eurovisionkommentatorn Edward af SillénMark Levengood och Pekka Heino är bara några av alla de som varit ute och svingat mot dem.  

Men nu har en vändning skymtats i sociala medier. Det är på Melodifestivalens officiella Instagramkonto som kärlek och hyllningar nu öses över programledarduon.

"Bästa Jesper och Farah!!!", skriver en följare.

"Alltså dessa två är nog de absolut bästa programledarna på melodifestivalen på länge!", skriver en annan. 

"Alltså bästa, båda två är toppen programledare. Har skrattat så mycket", skriver en tredje.

Pekka Heino till attack mot Farah Abadi: "Ofattbart"

Vad slutbetyget blir får vi nog anledning att återkomma till efter finalen, som ju går av stapeln i Friends Arena den 11 mars.

/
Relaterat
Mariette rasar över Melodifestivalen: "Mobbar"
Mariette Hansson var en av artisterna som var med i den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. På Instagram har Mariette nu visat vad hon verkligen tycker efter lördagens deltävling...
Storbråk efter Carina Bergfeldts ord om Farah Abadi: "Våra skattepengar..."
Farah Abadi och Jesper Rönndahl engagerar onekligen det svenska folket som programledare för Melodifestivalen 2023. Duon har mötts av massiv kritik från flera kända profiler, men nu har även Carina Bergfeldt gett sig in i leken...
Mark Levengoods hårda känga mot Farah: "Så många ord..."
Loreens framträdande blev stormat av en aktivist under lördagens deltävling, vilket satte press på programledarna Farah Abadi och Jesper Rönndahl. Mark Levengood var snabb med att kommentera...
Senaste nytt

Fia Forsström hittade fansen utomlands

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Fransk rappare dömd för mord

idag 01:50
Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018.

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.