1 av 6
- Foto: Bertil Ericson/Scanpix
2 av 6
- Foto: Bertil Ericson/Scanpix
3 av 6
- Foto: Bertil Ericson/Scanpix
4 av 6
- Foto: Bertil Ericson/Scanpix
5 av 6
- Foto: Bertil Ericson/Scanpix
6 av 6
- Foto: Bertil Ericson/Scanpix

Anna Bergendahl till final

Anna Bergendahl och Peter Jöback direkt till final.


Anna Bergendahls "This is my life" totalcharmade svenska folket – Anna fick flest röster och gick direkt till final.

– Jag trodde att jag drömde. I kväll blir det skumpa, jag ska fan inte gå och lägga mig, säger Anna Bergendahl till Aftonbladet.

Peter Jöback hade bättre flyt under lördagen än vad han hade när han tävlade i Melodifestivalen för 20 år sedan. Då kom han näst sist. Hans återgång till musikalrötterna blev en lyckad resa. Jöbacks pompösa "Hollow", skriven av Anders Hansson och Fredrik Kempe, räckte gott och väl till en finalplats.

Pernilla till andra chansen – missar brorsans bröllop

Pernilla Wahlgren och Neo fick nöja sig med varsin biljett till andra chansen nästa lördag. Snopet för Pernilla som verkligen ville direkt till final – och inte bara av de självklara anledningarna. Pernillas bror Niclas gifter sig nämligen med sin dam Laila Bagge lördag den 6 mars. Nu missar Pernilla vigseln.

"Det finns nog ingen som bävar så mycket för att behöva gå till "Andra chansen" som jag. Det kommer att kännas jättekluvet. Det är ju självklart så att jag som Nickes syster vill vara med när han gifter sig nästa lördag. Snälla, snälla,snälla....Gör så att jag får gå på brorsans bröllop", vädjade Pernilla på sin blogg tidigare i veckan. Men förgäves.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!