Lördag 18 Sep
Stockholm

Danny skräckslagen inför lördagens Melodifestival

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Premiärnerverna börjar göra sig påminda för festivalaktuelle Danny Saucedo, som nu anser sig ha tagit vatten över huvudet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Det här är Nick Bass

Som dansare och koreograf har Nick Bass bland annat jobbat med välkända namn som Michael Jackson, Justin Timberland, Britney Spears, Usher, Christina Aguilera och Beyoncé.

För tillfället är stjärnkoreografen på plats i Sverige för att hjälpa Danny Saucedo med sitt nummer till bidraget "In the club", som på lördag tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Luleå.

Inför premiären av Melodifestivalen 2011 i Luleå på lördag, där E.M.D-sångaren Danny Saucedo medverkar, börjar rampfebern kännas av för ex-idolen.

– Jag kan inte påstå att det går bra för mig, säger han i en intervju till SVT.

Det är i samband med Dannys repetitioner inför lördagens nummer - där E.M.D-stjärnan har kallat in proffshjälp i form av succékoreografen Nick Bass - som nerverna gör sig påminda.

Detta trots att Danny tidigare ställt upp i festivalen - tillsammans med E.M.D. och låten "Baby Goodbye" år 2009.

– Jag vaknade klockan två i natt och undrade vad jag har gjort. När jag kom på att jag har tagit hit en av världens hetaste och bästa koreografer så blev jag riktigt rädd. Och nu kan jag säga att jag inte ens hänger med, förklarar Danny.
 

Danny med E.M.D i Melodifestivalen 2009:

Kommentera
Kopiera länk
Dela