Danny spydde av utmattning

- 04/02/2011, 17:18 -
1 av 2

Leif R Jansson / SCANPIX

2 av 2

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Schlageraktuella artisten Danny Saucedo säger sig vara i sitt liv form inför Melodifestivalen. Allt tack vare en extrem diet och hårdträning som nästan tagit knäcken på honom.

För att komma i sin livs form inför Melodifestivalens start i Luleå på lördag har artisten Danny Saucedo legat i en extrem diet och hård träning.

– Jag vågar inte ens berätta vad jag har ätit - så lite är det, säger Danny till Nöjesbladet.

Tack vare en personlig tränare, och en matsedel bestående av enbart kött, tonfisk, kyckling och sallad är Danny nu i topptrim.

– Under dieten har jag inte ens fått äta morötter eller paprika, eftersom det har varit nolltolerans gällande kolhydrater. Hade jag haft ett vanligt jobb så hade det aldrig gått, för man blir både grinig och seg.

Nu menar dock stjärnan att han återigen är pigg och mår bra, trots att resan till målet har varit hård.

– Första träningspasset kom som en chock för honom. Han blev illamående och var tvungen att spy, säger Dannys personliga tränare Mikael Hollsten.

När Danny äntrar scenen på lördag är det inte enbart den fysiska hälsan som måste vara på topp - även psyket måste hålla för den hårda pressen.

– Det är så jävla jobbigt att någon måste vinna och någon åka ut. För mig blir den här tävlingen att vinna eller försvinna, säger Danny till Nöjesbladet.