1 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
2 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
3 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
4 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
5 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
6 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
7 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
8 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
9 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
10 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
11 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
12 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
13 av 16
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
14 av 16
15 av 16
16 av 16

Modepanelen: Skriker "kom och ta mig"

Veckans modepanel hissar och dissar klädvalen från Melodifestivalens sista detävling i Malmö.


Veckans panel

Therese Ahlström

Ålder: 20 år

Bor: Stockholm

Aktuell: Som bloggerska på: nyheter24.se/nextinfashion/thereseahlstrom

 

Kaja Braendengen

Ålder: 23 år

Bor: Stockholm

Aktuell: Som moderedaktör på Modette

Deltävlingarna i Melodifestivalen är nu över, när schlagertåget under lördagskvällen nådde Malmö.

Återigen har modepanelen tagit sig en titt på artisternas klädval, och konstaterat att det finns såväl klockrena outfits som rejäla stilmissar även i veckans startfält.
 

Melody Club

Therese: Det här känns verkligen otroligt mesigt. Särskilt Kristofers outfit med lackkavaj över en i övrigt vardagsklädd kropp. Ska man ha på sig den här typen av kostym kan man väl gå hela vägen.

Kaja: Lackkavajerna tycker jag om! De är superhäftiga och passar deras stil och musik. Annars tråkiga färger.
 

Julia Alvgard

Therese: Gillar färgen skarpt, och den går fint ihop med hennes hår. Fina skor också. Ärmpuffarna hade jag nog däremot valt att lämna hemma.

Kaja: Klänningen är cool och jag gillar de stora puffärmarna. Färgen passar hennes illröda hår. Klänningen passar däremot inte hennes kropp så bra, och puffärmarna gör att hon ser kort ut.
 

Lasse Stefanz

Therese: Känns som att man villle köra på ett säkert kort här, men tuffa till det lite. Det skulle man inte ha gjort, för om det inte hade varit för hatten med sidenband och den röda skinnslipsen hade detta varit en riktigt trevlig outfit.

Kaja: Kavajen är alldeles för stor och färgerna rött och svart ihop är inte snyggt, det blir för hårt. Det är väldigt amerikanskt och man får nästan lite Tarantino-känsla. Skinnslipsarna är något av det fulaste jag sett efter de traditionella Disney-slipsarna man kan se på charterresa.
 

Linda Pritchard

Therese: Ganska söt klänning faktiskt. Spets känns helt rätt och det är jättefint med den färgen. Skorna passar även klänningen perfekt. Väldigt sött alltihop och man får nästan lite balvibbar.

Kaja: Klänningen är vacker i sig, men annars gäsp. Färgen gör att hon ser blek ut och denna outfit kommer glömmas lika snabbt som en dröm när man vaknar på morgonen...snark.
 

Anders Fernette

Therese: Detta hade varit en helt okej outfit i sammanhanget, om han hade hoppat över den vedervärdiga läderkavajen.

Kaja: Anders har vågat sig på en ungdomlig stil och det är positivt. Skinnjackan är däremot inte snygg, den har ett fult snitt och ser inte ut att vara från vårt årtionde.
 

Linda Bengtzing

Therese: Vad är grejen med den kycklinggula klänningen? Och de lårhöga stövlarna med strass i samma färg? Årets första påskkyckling har anlänt.

Kaja: Gult är vårens färg, och det klär henne. Dock kan jag tycka att hon alltid har porriga kläder på scen. Klänningen är söt, men alldeles för kort och stövlarna skriker "kom och ta mig". Som småbarnsmamma kanske man väljer en annan outfit.
 

Nicke Borg

Therese: Västen,  byxorna, slipsen och inte minst kedjorna - det är så fel det kan bli. Verkar dessutom som att killen tror att han står på Arvikas festivalscen.

Kaja: Jag gillar hans look - han är tuff och hans kavaj är snygg. Dock så är det en tråkig outfit, och jag vill se något mer vågat.

 

Love Generation

Therese: Jumpsuits och kroppsstrumpor i all ära. Men vad är det här? Ser ut som något hämtat från Star Treks kostymförråd.

Kaja: Dessa outfits var ganska coola, men det hade varit ännu bättre om de hade haft hela kroppstrumpor och inte tvådelat. Färgerna ger dock en fin effekt och jag tycker om att de har olika toppar på sig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!