Hon skulle till och med kunna tänka sig att klä sig i en genomskinlig dräkt.
1 av 4
Hon skulle till och med kunna tänka sig att klä sig i en genomskinlig dräkt. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Du ser henne i Globen då finalen av Mello går av stapeln.
2 av 4
Du ser henne i Globen då finalen av Mello går av stapeln. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Men det är inget som Loreen bryr sig om.
3 av 4
Men det är inget som Loreen bryr sig om. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
4 av 4
- Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

"Mutta eller inte - spelar ingen roll"

Nakenkreationer, håriga ben eller vågade urringingar - Loreen bryr sig inte. – Mitt förhållande till min kropp är ingen big deal, det är inte att jag önskar skyla mig direkt, säger hon till Nyheter24.


Mer om Loreen

Namn: Loreen Talhaoui

Född: 16 oktober 1983

Bor: Stockholm

Under helgen gick en lycklig Loreen direkt vidare till Globen i årets Melodifestival. Men inte utan att hennes scenkläder blev ordentligt omtalade.

En av veckans snackisar var nämligen sångerskans djupa urringning, som räckte nästan hela vägen ned till naveln. Men att toppen skulle vara för vågad är inget som fanns i Loreens medvetande - av en väldigt enkel anledning.

– Men jag har ju inga bröst. Så det är nog ingen fara med det, skrattar hon.

Ett tag var hon till och med på väg att klä sig i en tajt kroppsstrumpa med en ännu djupare urringing än det tittarna fick se artisten i på lördagskvällen.

– Mutta eller inte, det spelar inte mig någon roll över huvud taget. Mitt förhållande till min kropp är ingen big deal, det är inte att jag önskar skyla mig direkt, säger hon till Nyheter24.

"Har inte den typen av relation till min kropp"

Den avslappnade inställningen som Loreen har till sin kropp kan till och med resultera i en nakenchock i framtiden. Om de största modehusen hör av sig, vill säga.

– Jag fick faktiskt frågan en gång; att om Dolce & Gabbana hade hört av sig och frågat om jag kunde tänka mig att bära en genomskinlig kreation - naken alltså. Och ja, absolut. Om kreationen är snygg. Jag har inte den typen av relation till min kropp. Hår på benen, aja. Hårig under armarna, so what? 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!