Christer Sjögren och Lotta Engberg hade en omtalad kärleksaffär för mer än 20 år sedan - nu sjunger de om den.
1 av 3
Christer Sjögren och Lotta Engberg hade en omtalad kärleksaffär för mer än 20 år sedan - nu sjunger de om den. - Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
"Vi har ingenting att skämmas för. Vi visste ju att det skulle bli en stor snackis."
2 av 3
"Vi har ingenting att skämmas för. Vi visste ju att det skulle bli en stor snackis." - Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
Och på scenen visar de omtanke för varandra. De har trots allt jobbat ihop i en herrans massa år.
3 av 3
Och på scenen visar de omtanke för varandra. De har trots allt jobbat ihop i en herrans massa år. - Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24

Efter sin otrohetaffär: "Vi har inget att skämmas för"

När Christer Sjögren och Lotta Engberg ställer sig på Melodifestivalens scen sjunger de om sin omsusade kärleksaffär. Själva har de lämnat ångern och menar att otroheten gjorde dem starkare.


En otrogen bransch

Även om Christer och Lottas affär ägde rum två decennier sedan så är det varken första eller sista gången som nöjesbranschen drabbats av en omskakande otrohetsaffär.

Nyheter24:s Quetzala Blanco har skrivit om kända män, deras brist på hyfs och den utberedda otroheten som äger rum bakom kulisserna.

Vi har indiehjälten som var konstant otrogen mot sin flickvän.”Hon är i USA så det är lugnt”. Vi har den svenska filmstjärnan med fru och barn och ett tjog blonda älskarinnor på Stureplan. Det är bara take a pick.

Läs mer här.

För lite mer än tjugo år sedan hade de en skandalomsusad kärleksaffär, där de bedrog sina respektive partners med varandra. Nu ställer sig Lotta Engberg och Christer Sjögren på scenen tillsammans, och sjunger ut om sin relation.

– Vi har ingenting att skämmas för. Vi visste ju att det skulle bli en stor snackis.

– Det var en bra låt och texten handlade om oss. Men det tyckte vi inte alls gjorde något. Vi har ingenting att dölja. Livet går vidare och erfarenheten har gjort oss rikare.

"Våra familjer är okej"

Men trots att att Christer och Lotta nu - om än för showens skull - öppet flirtar med varandra på scenen är kärleksaffären ingenting som sticker i ögonen på någon.

Christer är ännu gift med kvinnan han bedrog, sin fru Birgitta, och Lotta har funnit kärleken i maken Patrik.

– Våra familjer är helt okej med det här. Det är inga hard feelings alls, och alla hurrar på oss, förklarar de för Nyheter24.

"Vissa tar det på liv och död"

Och det hektiska och upphaussade livet i schlagerbubblan fortsätter.

– Allt blir så livsviktigt här, det är ganska fantastiskt. Vi är inte så jättenoga. Vissa tar det på liv och död, men det gör inte vi. Vi har en låt som vi kan stå för och som vi tycker är bra själva. Det står inte och faller med om vi går vidare eller inte.


Se och hör Christer & Lotta repetera sin "Don't let me down":

/
/
/
Relaterat
"Pattinson var otrogen"
"Twilight"-hunken Robert Pattinson är uppenbarligen inte en så bra man som hade velat tro. Nu menar elaka rykten att han, då det begav sig, var otrogen mot flickvännen Kristen Stewart - med hennes bästa vän.
Kändisars vänsterprassel - värre än någonsin?
Nyheter24:s Quetzala Blanco om den otrogna kändiseliten.
Kutchers älskarinna: "Han var snygg och jag korkad"
Nu hävdar Ashton Kutchers påstådda älskarinna att hon aldrig var ute efter uppmärksamheten hon fick. Tvärtom ska hennes liv ha blivit sämre efter natten med Kutcher. Nu berättar hon om tiden efter skandalen.
Därför är kändiseliten konstant otrogen
Otrohet bland kändisar. Inte första gången du läser om det. Inte så konstigt, det är nämligen väldigt vanligt.– Det är vanligt i de kretsarna, säger Dominika Peczynski, chef för otrohetssajten Victoria Milan.
Här är kändisarna som varit otrogna
Prostituerade, strippor eller anställda. Här är männen som inte kunde låta bli den förbjudna fruken.
Uppgifter: Kate Bosworth otrogen mot Skarsgård
Nya detaljer har avslöjats kring det uppmärksammade uppbrottet mellan den svenska hunken och Kate Bosworth.
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

1 timme sedan

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

2 timmar sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

2 timmar sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

idag 09:12
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

idag 08:46
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.