Barnstjärnan gör comeback.
1 av 4
Barnstjärnan gör comeback. - Foto: TT
Så här såg Frans Jeppsson-Wall ut när han släppte debutskivan "Da Man" 2006. Hör ni låten i huvudet? "Ingen kickar fotboll som han..." Nästa år återvänder han 10 år senare till rampljuset - i Melodifestivalen som 16-åring.
2 av 4
Så här såg Frans Jeppsson-Wall ut när han släppte debutskivan "Da Man" 2006. Hör ni låten i huvudet? "Ingen kickar fotboll som han..." Nästa år återvänder han 10 år senare till rampljuset - i Melodifestivalen som 16-åring. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
De medverkade i Melodifestivalen med låten "Groupie" och nu gör de det igen. Mello 2016 here we come!
3 av 4
De medverkade i Melodifestivalen med låten "Groupie" och nu gör de det igen. Mello 2016 here we come! - Foto: Stella Pictures / Stefan Lindblom
Gina Dirawi är klar programledare för Mello 2016.
4 av 4
Gina Dirawi är klar programledare för Mello 2016. - Foto: Roger Tillberg

Barnstjärnan Frans Jeppsson Wall gör comeback i Melodifestivalen

Nu de första artisterna klara för Melodifestivalen. En av dem är en comeback – av ett känt ansikte.


Nöjesbladet kunde avslöja att säkra källor medger att några av artisterna till årets Melodifestivalen är klara. Den mest överraskande deltagaren handlar om en comeback - i form av Frans Jeppsson-Wall som sjöng att han "I love you, ich liebe dich, Zlatan Ibrahimovic" inför fotbolls VM 2006. Nu har han hunnit bli 16 år gammal.

En annan som är klar gjorde debut i förra året med "Don't Stop" – Isa Tengblad. Andra namn som enligt källor till Nöjesbladet är klara är Pernilla Andersson, Oscar Zia, Ace Wilder och duon Samir Badran & Viktor Frisk som får chans att upprepa succén de hade med "Groupie".

Nöjesbladet kunde tidigare avslöja att det är Gina Dirawi som programleder årets upplaga med en ny hjälpreda i varje program. Två av dessa ryktas vara Sarah Dawn Finer och William Spetz. SVT avslöjar samtliga programledare vid en presskonferens under morgondagen, skriver Nöjesbladet.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gör Frans succé utan Zlatan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.