Spelbolaget: ​Här är artisterna som går direkt till final i Melodifestivalen ikväll

- 25/02/2017, 15:58 -
Spelbolaget Unibet tror att Loreen och Wiktoria går vidare direkt till final.

Spelbolaget Unibet tror att Loreen och Wiktoria går vidare direkt till final.

TT/TT

Vilka artister som går vidare från kvällens deltävling är i princip klart – i alla fall om man får tro spelbolaget Unibet.

Även om vi så klart har våra favoriter, är det fortfarande svårt att gissa sig till vilka artister som kommer gå vidare direkt till final och till andra chansen i kvälls Mello-deltävling

Men hos spelbolaget Unibet, som erbjuder spel om pengar på allt ifrån politik till musik, verkar det i princip redan vara avgjort.

Oddsen på vilka de tror går vidare är nämligen rekordlåga på eurovisionvinnaren från 2012 och fjolårets stora genombrott

Om man känner för att sätta en slant på att Wiktoria går vidare direkt till final får man tillbaka 1.10 gånger pengarna om det blir så, och om man istället tror på att Loreen går vidare kan man vinna 1.15 gånger pengarna.

Wiktoria och LoreenBildkälla: TT/TT

Om man däremot tror på en skräll – som för Owe Thörnqvist i förra veckans deltävling – kan man istället satsa sina pengar på Sara Varga och Juha Mulari – ett spel som betalar hela 21 gånger insatsen om det slår in.

Nedan finns hela listan över odds inför kvällens deltävling i Skellefteå.

Direkt till final:

Wiktoria: 1.10 gånger pengarna

Loreen: 1.15 gånger pengarna

Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia: 2.75 gånger pengarna

Alice: 4.25 gånger pengarna

Axel Schylström: 6.00 gånger pengarna

Les Gordons: 15.00 gånger pengarna

Sara Varga och Juha Mulari: 21.00 gånger pengarna

Vill du hellre spela på vem/vilka som kommer sist, vilka som går vidare till andra chansen, eller vem/vilka som vinner hela Mello kan du göra det här.

Tycker du att det är kul att satsa pengar på saker?