Alvaro Estrellas partner och barn har synts på scenen med honom.
Alvaro Estrellas partner och barn har synts på scenen med honom. - Foto: Stella Pictures

Hon är Alvaro Estrellas partner – här är allt du vill veta om hans kärleksliv

Med år av uppträdanden på nacken deltar Alvaro Estrella återigen i Melodifestivalen 2022. Men hur bra koll har du egentligen på artistens genombrott, kärleksliv och familj?


Artisten Alvaro Estrella, 41, har en lång historia av scenframträdanden bakom sig. “Estrella” betyder som bekant “stjärna” på spanska och efternamnet skvallrar verkligen om Alvaro Estrellas stjärnglans. 

Han har dansat och körat till artister som Danny Saucedo, Eric Saade, Måns Zelmerlöw, Darin och Carola samt uppträtt i Melodifestivalen hela tre gånger. Första gången uppträdde Alvaro med låten “Bedroom” 2014, därefter med “Vamos amigos” tillsammans med den chilensk-svenske artisten Méndez 2020 och senast förra året med “Baila Baila” som tog honom till final från andra chansen.

Nu är han återigen aktuell i Melodifestivalen 2022 och testar sin lycka med bidraget “Suave”.

Hur är Alvaro Estrellas relation till Mendez?

Att komma vidare till final från andra chansen var ingen ny erfarenhet för Alvaro Estrella, som även upplevde det när han tävlade med Méndez i Melodifestivalen 2020.

Artisten Mendez och Alvaro Estrella. Foto: Christine Olsson/TT

När duon deltog med låten “Vamos amigos” var stämningen god dem emellan.

– Vi är varandras favoritartister, vi älskar varandra, sa dem i en intervju med SvD Junior som Alvaro Estrella delat i sina sparade händelser på Instagram.

Trots att de ofta sågs glada och skämtandes var nervositeten påtaglig och artisterna uttryckte i en intervju med Expressen att uttagningen till andra chansen var det värsta de hade varit med om i sina liv och att de var i chock. 

De berättar dock i intervjun att deras familjer var på plats för att stötta dem.

Vem är Alvaro Estrellas partner Victoria Pérez?

När Alvaro Estrella och Méndez deltog i Melodifestivalen hade de även ett dansteam med många välkända ansikten, bland annat Paradise Hotel-deltagaren Niklas Arleryd och Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén

Med sig på scenen hade de också Alvaro Estrellas flickvän Victoria Pérez, som då även bar på parets ofödda barn. 

I en intervju med SVT skämtar Alvaro Estrella och Méndez om att de egentligen är för många på scen. Det tilläts enbart sex personer – och de var sju med barnet i magen. 

Victoria Pérez har, likt Alvaro, en bakgrund som dansare. Hon har bland annat uppträtt i Melodifestivalen, Eurovision och Allsång på skansen. Victoria har också skapat koreografier till Melodifestivalen och har medverkat i flera musikaler. 

När Alvaro Estrella framför “Baila baila” är flickvännen fortfarande med på scen. Vi får se om traditionen håller i sig på lördag!

Foto: Christine Olsson/TT

Har Alvaro Estrella barn?

Tillsammans med sambon Victoria Peréz har Alvaro Estrella den ettåriga sonen Daniel som föddes i maj 2020. Han har inte bara skymtats under gravidmagen på scen, utan syns även i kärleksfulla Instagram-inlägg från paret. 

Hur mycket pengar tjänar Alvaro Estrella?

Under 2020 hade artisten en årslön som landade på 285 500 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av. Det motsvarar alltså en månadslön på ungefär 23 792 kronor i månaden.

Vad heter Alvaro Estrella på Instagram?

Du hittar honom under namnet @alvaroestrella på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".