Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya haffa guzz: Här dissar polisen PH-Samir

- 19/02/2014, 19:34 -
Samir ville ha polisens nummer...
1 av 3

Samir ville ha polisens nummer...

Faksimil Facebook

det blev nej.
2 av 3

det blev nej.

Faksimil Facebook

Ett väldigt starkt nej.
3 av 3

Ett väldigt starkt nej.

Faksimil Facebook

Det roliga klippet slutade med en diss från polisen. – Hoppas dom blir glada när dom ser att det är dom som blev ägda på film i stället, jag vill inte ens ha hennes nummer längre, säger Samir Badran till Nyheter24.

Det är i ett kortare klipp utlagt av killarna i Random Making Movies som "Paradise Hotel"-deltagaren Samir Badran greppar stafettpinnen och ger sig ut på plattan för att haffa guzz. 

Men någon tur i kärlek verkade charmören inte ha just den här dagen. Inte i det klipp som släppts som teaser via gruppen Random Making Movies Facebook i varje fall. 

Därför fick han inte numret

När Samir frågar en polis på Plattan i Stockholm om hennes nummer blir han rejält dissad. 

– Jag är gift men förutom det så skulle jag inte vara intresserad av dig. 

Svaret på varför blir hårt.

– Många orsaker. Därför att du är på plattan och är ledig, svarar hon Samir.

"Hon svarade mig på ett spydigt sätt"

Men Samirs självförtroende har lyckligtvis inte fått sig en törn. 

– Jag tycker att det kändes som att hon kolla snett på mig på ett förnedrande sätt. Riktigt dåligt bemötande. Kanske är skumt att en random person kommer fram till henne och frågar om hennes nummer, men deras jobb är trots allt ändå att arbeta med människor, och jag antar att jag är nog inte den konstigaste människan hon träffat, säger Samir till Nyheter24 och fortsätter: 

– Hon svarade mig på ett väldigt spydigt sätt att jag inte hade någon chans för att jag hänger på plattan och hennes kollega säger till mig att jag blev ägd. Moget beteende av polis. Hoppas dom blir glada när dom ser att det är dom som blev ägda på film i stället, jag vill inte ens ha hennes nummer längre, otrevliga jävel.

Se klippet här:Så här har det sett ut när RMM tidigare haffat guzz på plattan:RMM De haffade guzz och fick närmare en miljon visningar på Youtube. Nyheter24 parade ihop Random Making Movies med Instagrams mest kända hund för att se om hundtricket fungerar. 

Så här gick det:

http://swf.lwcdn.com/flash11/S... name="allowfullscreen" value="true">