Onsdag 22 Sep
Stockholm

Här är världens sämst klädda kvinnor

Nicole Kidman, Kelis, Nicki Minaj, Bai Ling och Britney Spears är några av världens sämst klädda kvinnor.
1 av 13
Nicole Kidman, Kelis, Nicki Minaj, Bai Ling och Britney Spears är några av världens sämst klädda kvinnor. Foto: Stella Pictures
Björk ska ha kredd ändå. I 20 års tid har hon rockat stilen som vi kan kalla för den lilla, lilla Ferrero Rocher-chokladen på röda mattan.
2 av 13
Björk ska ha kredd ändå. I 20 års tid har hon rockat stilen som vi kan kalla för den lilla, lilla Ferrero Rocher-chokladen på röda mattan. Foto:
Den lilla Ferrero Rocher-chokladen på röda mattan.
3 av 13
Den lilla Ferrero Rocher-chokladen på röda mattan. Foto: Toni Sica / Toni Sica
Varför kan inte Nicki Minaj bara vakna en morgon och tänka att det vore rätt chill att dra på sig mjukisbrallor och en t-shirt? Nej, i stället vaknar hon och tänker yes, rise and shine, nu ska jag ut och vara penntroll på syra!
4 av 13
Varför kan inte Nicki Minaj bara vakna en morgon och tänka att det vore rätt chill att dra på sig mjukisbrallor och en t-shirt? Nej, i stället vaknar hon och tänker yes, rise and shine, nu ska jag ut och vara penntroll på syra!. Foto:
På röda mattan strålar det alltid om Nicole Kidman. Men hennes vardagsklädsel är fullkomligt obegriplig. Färgskalorna är tantkhaki, grått och mossgrönt och passformen på allt från byxor till klänningar andas mer sektmedlem än skådespelarstjärna.
5 av 13
På röda mattan strålar det alltid om Nicole Kidman. Men hennes vardagsklädsel är fullkomligt obegriplig. Färgskalorna är tantkhaki, grått och mossgrönt och passformen på allt från byxor till klänningar andas mer sektmedlem än skådespelarstjärna. Foto:
Det spelar ingen roll vilket år det är. Det spelar ingen roll hur Britney mår. Det spelar ingen roll vilket man som står vid hennes sida. Det spelar ingen roll hur karriären går. En sak kan vi alltid vara säkra på när vi snackar Britney – hennes klädstil har alltid varit och kommer alltid att vara en katastrof.
6 av 13
Det spelar ingen roll vilket år det är. Det spelar ingen roll hur Britney mår. Det spelar ingen roll vilket man som står vid hennes sida. Det spelar ingen roll hur karriären går. En sak kan vi alltid vara säkra på när vi snackar Britney – hennes klädstil har alltid varit och kommer alltid att vara en katastrof. Foto:
Kelis slog alla rekord när hon för ett par år sedan dök upp på en fest med guldhorn, hovar och hudfärgad plastdräkt. Tiden där emellan har hon inte direkt lagt på att läsa modetidningar...
7 av 13
Kelis slog alla rekord när hon för ett par år sedan dök upp på en fest med guldhorn, hovar och hudfärgad plastdräkt. Tiden där emellan har hon inte direkt lagt på att läsa modetidningar... Foto:
Hur Bai Ling i snart flera decennier har lyckats komma undan med sina stilbrott är helt vansinnigt. Undertecknad kollade bilder på Ling i flera timmar och mår nu inte alls bra. Jag borde be min chef om obekvämstillägg.
8 av 13
Hur Bai Ling i snart flera decennier har lyckats komma undan med sina stilbrott är helt vansinnigt. Undertecknad kollade bilder på Ling i flera timmar och mår nu inte alls bra. Jag borde be min chef om obekvämstillägg. Foto:
Courtney Love må vara grungens urmoder, men hennes kläder påminner mer om nån galleritant med godisar i öronen och klädkonto på Gudrun Sjödén.
9 av 13
Courtney Love må vara grungens urmoder, men hennes kläder påminner mer om nån galleritant med godisar i öronen och klädkonto på Gudrun Sjödén. Foto:
Kim Kardashian har gått från en av världens bäst klädda kvinnor till en veritabel stilkatastrof.
10 av 13
Kim Kardashian har gått från en av världens bäst klädda kvinnor till en veritabel stilkatastrof. Foto: Stella Pictures
Och fort har det gått. På bilden i mitten ser vi hur stjärnan såg ut för bara några månader sedan. Nu gömmer hon sig i stora fula och oformliga tält.
11 av 13
Och fort har det gått. På bilden i mitten ser vi hur stjärnan såg ut för bara några månader sedan. Nu gömmer hon sig i stora fula och oformliga tält. Foto: Stella Pictures
På en fest nyligen dök hon upp i en liten jacka av garnnystan?! Så pass ful.
12 av 13
På en fest nyligen dök hon upp i en liten jacka av garnnystan?! Så pass ful. Foto: Stella Pictures
Och den här baddräkten och doktorsrocken var inte heller helt hundra.
13 av 13
Och den här baddräkten och doktorsrocken var inte heller helt hundra. Foto: Stella Pictures

Fulextra. Nyheter24:s Quetzala Blanco utnämner världens sämst klädda kvinnor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår utnämnde vi världens sämst klädda män – nu har turen kommit till världens absolut sämst klädda kvinnor. 

Från Britney Spears till Nicki Minaj – se alla bilderna i bildspelet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela