Daniel Radcliffe, Eva Mendes, Demi Moore och Ben Affleck är några av stjärnorna som har haft problem med alkohol eller droger.
1 av 8
Daniel Radcliffe, Eva Mendes, Demi Moore och Ben Affleck är några av stjärnorna som har haft problem med alkohol eller droger. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe, 23, har problem med alkoholen. År 2012 berättade Radcliffe att han filmade vissa delar av Harry Potter-filmerna samtidigt som han fortfarande var full från den föregående nattens hårda festande. I augusti 2010 slutade Radcliffe att dricka, men efter två år tog han ett återfall. Något som resulterade i ett bråk med en dj på en nattklubb i New York.
2 av 8
Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe, 23, har problem med alkoholen. År 2012 berättade Radcliffe att han filmade vissa delar av Harry Potter-filmerna samtidigt som han fortfarande var full från den föregående nattens hårda festande. I augusti 2010 slutade Radcliffe att dricka, men efter två år tog han ett återfall. Något som resulterade i ett bråk med en dj på en nattklubb i New York. - Foto: Photoshot / Photoshot
Skådespelerskan Demi Moore, 50, har en minst sagt polerad yta. Det går knappt att ana att Moore under 1980-talet var beroende av innedrogen kokain. Hon sökte hjälp och blev drogfri när regissören Joel Schumancher hotade med att ge henne sparken om hon inte slutade knarka.
3 av 8
Skådespelerskan Demi Moore, 50, har en minst sagt polerad yta. Det går knappt att ana att Moore under 1980-talet var beroende av innedrogen kokain. Hon sökte hjälp och blev drogfri när regissören Joel Schumancher hotade med att ge henne sparken om hon inte slutade knarka. - Foto: Mehdi Taamallah
Skådespelaren och regissören Ben Affleck, 40, åkte år 2001 på en vild resa till Las Vegas där han spelade rejält. Dessutom söp han så hårt att han åkte rätta vägen till rehab. – Jag var bara en dålig natt från att vara med i E! True Hollywood Story, har Affleck senare sagt om den ödesdigra natten som hade kunnat sluta riktigt illa.
4 av 8
Skådespelaren och regissören Ben Affleck, 40, åkte år 2001 på en vild resa till Las Vegas där han spelade rejält. Dessutom söp han så hårt att han åkte rätta vägen till rehab. – Jag var bara en dålig natt från att vara med i E! True Hollywood Story, har Affleck senare sagt om den ödesdigra natten som hade kunnat sluta riktigt illa. - Foto: Ability Films / Ability Films
Skådespelerskan Jamie Lee Curtis har en lång och gedigen karriär bakom sig. Men hon tycker själv att det största hon uppnått är att bli fri från sitt beroende av smärtstillande preparat.
5 av 8
Skådespelerskan Jamie Lee Curtis har en lång och gedigen karriär bakom sig. Men hon tycker själv att det största hon uppnått är att bli fri från sitt beroende av smärtstillande preparat. - Foto: STELLA PICTURES / Juan Rico
Skådespelerskan Eva Mendes, 39, åkte in på rehab år 2008 efter att under en tid ha varit beroende av receptbelagda tabletter.
6 av 8
Skådespelerskan Eva Mendes, 39, åkte in på rehab år 2008 efter att under en tid ha varit beroende av receptbelagda tabletter. - Foto: Stella Pictures / SGP
Glee-stjärnan Cory Monteith, 30, checkade in på rehab tidigare i veckan. Men det är inte första gången. Redan som 13-åring började Cory dricka alkohol och röka marijuana. Det dröjde inte länge innan han missbrukade allt han kom över.  – Jag tog allt jag hittade och så mycket som möjligt. Jag är lycklig som lever, sa Cory i en intervju. Hans första vända på rehab gjorde han som 19-åring.
7 av 8
Glee-stjärnan Cory Monteith, 30, checkade in på rehab tidigare i veckan. Men det är inte första gången. Redan som 13-åring började Cory dricka alkohol och röka marijuana. Det dröjde inte länge innan han missbrukade allt han kom över. – Jag tog allt jag hittade och så mycket som möjligt. Jag är lycklig som lever, sa Cory i en intervju. Hans första vända på rehab gjorde han som 19-åring. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Kelly Preston, 50, är nu gift med John Travolta. Långt innan dess dejtade hon Hollywoods värsta badboy Charlie Sheen och vid den tidpunkten var hon beroende av av marijuana, Ecstasy, kokain och lugnande. Kelly bekämpade sitt drogmissbruk och blev drogfri innan hon blev känd.
8 av 8
Kelly Preston, 50, är nu gift med John Travolta. Långt innan dess dejtade hon Hollywoods värsta badboy Charlie Sheen och vid den tidpunkten var hon beroende av av marijuana, Ecstasy, kokain och lugnande. Kelly bekämpade sitt drogmissbruk och blev drogfri innan hon blev känd. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN

Kändisarna kämpar mot hemliga missbruk

Från Harry Potter-skådespelaren Daniel Radcliffes drickande till Demi Moores kokainproblem. Många Hollywoodstjärnor kämpar med sina missbruk i det tysta.


Rehab – inte för alla?

Rockstjärnan Pete Doherty, 34, känd som frontfigur i både Libertines och Babyshambles, har i över tio år kämpat mot sitt beroende av heroin och crack. Hans senaste vända på rehab slutade i flopp. I rehabprogrammet ingick förutom terapisamtal bland annat ett träningsschema där patienterna skulle praktisera yoga och rida på elefanter – men Pete vägrade rida elefant så han hoppade av.  

Att problemtyngda skandalstjärnor som Lindsay Lohan, 26, och Charlie Sheen, 46, länge har tampats med sina drogproblem eller spritproblem i offentlighetens ljus har nog inte kunnat undgå många. 

Särskilt då deras vilda festande har dokumenterats av paparazzifotografer och tabloidtidningar, eller så har deras supande eller knarkande gjort att de hamnat i klammeri med rättvisan. 

Andra kändisar väljer att ligga lågt, checkar in på rehab eller söker hjälp på annat håll och håller helst sina berättelser för sig själv. 

Tidningen Hollyscoop har sammanställt kändisarna som länge har varit hemliga med sina missbruk. 

Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe berättar om sitt alkoholmissbruk: 


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Djurägare? Då ska du inte bo i den här kommunen

Lisa Ajax avslöjande om dotterns namn: ”Vetat i flera år”

Mellostjärnan Lisa Ajax och pojkvännen Max väntar barn i juni. Nu berättar Lisa om namnvalet för dottern.

Person åtalad för terrorfinansiering

En person har åtalats för terrorfinansiering, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

"Songs of conquest" får släppdatum

Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

1 timme sedan
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Örebro

1 timme sedan
"En bilist har kört in i en stolpe på länsväg 733", skriver polisen på sin hemsida.

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

1 timme sedan
Färre svenskar är intresserade av att begravas på en kyrkogård, det menar Ulf Lernéus på Begravningsbyråer. Istället vill man uppleva den sista vilan på en bergstopp, eller i ett smycke – men hur går det till egentligen?

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.