Christina Aguilera i reklamkampanjen för sin parfym till vänster. Till höger ser vi hur stjärnan såg ut på ett event för ett par veckor sedan.
1 av 8
Christina Aguilera i reklamkampanjen för sin parfym till vänster. Till höger ser vi hur stjärnan såg ut på ett event för ett par veckor sedan.
Känner du igen Christina Aguilera?
2 av 8
Känner du igen Christina Aguilera? - Foto: ROYAL DESIRE/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Feel like a Queen var sloganen för Xtinas parfym.
3 av 8
Feel like a Queen var sloganen för Xtinas parfym. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Christina på röda mattan i oktober 2012.
4 av 8
Christina på röda mattan i oktober 2012. - Foto: Photoshot / Photoshot
Aguilera – otroligt snygg, men inte särskilt lik sig på kampanjbilden...
5 av 8
Aguilera – otroligt snygg, men inte särskilt lik sig på kampanjbilden... - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Christina Aguilera i verkligheten.
6 av 8
Christina Aguilera i verkligheten. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Så här såg hon ut i en annan reklamkampanj.
7 av 8
Så här såg hon ut i en annan reklamkampanj. - Foto: FameFlynet / Agence / Bestimage
Christina skrattar på röda mattan.
8 av 8
Christina skrattar på röda mattan. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel

Se Aguileras Photoshopskandal

Vad har hänt med Christina Aguileras reklamkampanj? Se Photoshopskandalen här.


Lite Photoshop kan ju pigga upp vilken bild som helst.
Men i fallet gällande kampanjen för Christina Aguileras nya parfym Royal Desire så har Christina minst sagt fått sig en ny look – totalt. 

Christina, 31, har bantats ner till halva sin kroppsvikt – allt via lite olika verktyg i Photoshop. 
Photoshopskandalen har uppmärksammats av både brittiska Daily Mail och framförallt sajten Jezebel, som även påpekar att annonsbilderna togs år 2010. 

Men det förklarar ändå inte att hennes arm plötsligt är tillverkad av gummi, att hennes handled blev milslång och vad har egentligen hänt med hennes höft? 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dagens horoskop Fredag 19 April

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Fiskarna

Fiskarna är det tolfte stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 19 februari och 20 mars. Personer födda under detta tecken sägs vara intuitiva, känsliga och empatiska. De är ofta drömmare och har en stark koppling till konst och kreativitet. Fiskarna är också kända för sin medkänsla och sitt engagemang för andra människor.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Vattumannen

Vattumannen är ett lufttecken som sträcker sig mellan 20 januari och 18 februari. Personer födda under detta stjärntecken anses vara uppfinningsrika, originella och frihetsälskande. De är ofta visionärer och har en stark vilja att förändra världen till det bättre. Vattumannen är också känd för att vara social, vänlig och humanitär.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Stenbocken

Stenbocken är ett jordtecken och dess period sträcker sig från 22 december till 19 januari. Personer födda under detta stjärntecken beskrivs ofta som ambitiösa, ansvarstagande och målinriktade. De är kända för sin tålamod och sitt hårda arbete för att uppnå sina mål. Stenbocken är också känd för att vara praktisk och pålitlig, vilket gör dem till pålitliga vänner och kollegor.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Skytten

Skytten är det nionde stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 22 november och 21 december. Personer födda under detta tecken sägs vara äventyrliga, optimistiska och frihetsälskande. De är kända för sin entusiasm och sitt stora hjärta, och har en stark vilja att utforska världen och uppleva nya saker. Skytten är också känt för att vara generös och ärlig, och har en stark tro på rättvisa och moral.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Skorpionen

Skorpionen är ett av de tolv stjärntecknen och sträcker sig mellan datumen 23 oktober och 21 november. Personer födda under detta tecken sägs vara passionerade, intensiva och djupt emotionella. De är ofta mystiska och har en stark vilja och drivkraft att uppnå sina mål. Skorpionen är också känd för sin förmåga att se igenom ytan och förstå människors verkliga intentioner.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Vågen

Vågen är ett lufttecken och dess period sträcker sig från den 23 september till den 22 oktober. Personer födda under detta stjärntecken anses vara diplomatiska, balanserade och rättvisa. De strävar efter harmoni och fred i alla relationer och är kända för sin förmåga att se olika perspektiv. Vågen är också känd för sitt sinne för skönhet och estetik, och trivs i en miljö som är vacker och harmonisk.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Jungfrun

Jungfrun är det sjätte stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 23 augusti och 22 september. Personer födda under detta tecken anses vara praktiska, analytiska och ordningsamma. De är ofta noggranna och detaljorienterade i allt de gör, och har en stark känsla för ansvar och plikt. Jungfrun är också känd för sin ödmjukhet och sitt omtänksamma sätt, vilket gör dem till pålitliga vänner och partners.

Fredag 19 April - dagens horoskop för Lejonet

Lejonet är ett stjärntecken som sträcker sig mellan datumen 23 juli och 22 augusti. Personer födda under detta tecken sägs vara självsäkra, generösa och passionerade. De är ofta ledare och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Lejonet är känt för sin kreativitet och sitt starka självförtroende.