Beatrice är en av deltagarna i Farmen 2022
Beatrice är en av deltagarna i Farmen 2022 - Foto: TV4/Instagram/bumbelbeezphoto

Farmen-Beas ärliga svar – om utseendeförändringen efter Farmen

"Varför ser du inte likadan ut i ansiktet nu som i Farmen?" Undrar en nyfiken följare på Farmen-Beas Instagram. Nu förklarar hon vad det beror på.


Farmen 2021 avslutades med en nervdrypande tävling som deltagaren Cecilia "Cissi" Ahlborg, 40 slutligen tog hem. Hon berättade att vinstsumman på en halv miljon kronor kommer att användas till att sätta gultkant på vardagen. 

En annan deltagare som sannerligen hållit sig kvar i rampljuset och fortsatt röra om i grytan efter sin medverkan är ingen mindre än Beatrice "Bea" Larsson, 57. Bland annat har hon hamnat i blåsväder på grund av en jacka. 

Följarens fråga om Beas utseende

Farmen-Bea engagerar sina följare på Instagram med frågestunder regelbundet – och tidigare i våras dök det upp en fråga om hennes utseende.

Foto: Instagram/bumbelbeezphoto
Foto: Instagram/bumbelbeezphoto

Farmen-Bea: "Jag förstår era funderingar"

Följaren hade nämligen reagerat på att Bea ser annorlunda ut nu, jämfört med i programmet. Och det är personen inte ensam om, menar Bea, som valde att bemöta frågan på story.

– Ja, den här frågan kommer upp ideligen och jag förstår era funderingar. Jag vägde 94 kilo på Farmen, jag åt Levaxin på Farmen. Och nu är det löst och jag har balans och jag har gått ner massor i vikt, säger Farmen-Beatrice på Instagram.

Använder hon filter på sina bilder?

En annan följare undrar hur det kommer sig att Farmen-Bea använder sig av filter på sin Instagramtory ibland. Även det har hon ett rakt och tydligt svar på.

– Ibland är det roligt att ha det, som till exempel häromdagen när jag grät. Men nu har jag inte det, säger Bea.

Foto: Instagram/bumbelbeezphoto
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!