Vem plockar ut högst lön i "På Spåret" egentligen?
Vem plockar ut högst lön i "På Spåret" egentligen? - Foto: Stina Stjernkvist/Björn Larsson Rosvall/TT

Lyxsumman – han har högst lön av domarna i "På spåret"

I mer än tio år har duon Kristian Luuk och Fredrik Lindström varit domare och programledare i "På spåret". Men vem av dem tjänar bäst?


Kristian Luuk, 55, och Fredrik Lindström, 58, är en folkkär programledarduo med långa karriärer i ryggarna. 

Sedan säsongen 2009-2010 sitter de vid domarbordet i SVT-flaggskeppet "På Spåret", som under fredagskvällen har säsongsfinal. 

"Då måste man väl ändå tjäna en kosing?", tänker kanske du. Och visst är det så – men vem plockar ut högst lön?

Foto: Claudio Bresciani/TT

Fredriks Lindströms lön – så mycket tjänar programledaren

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade Fredrik Lindström en fastställd förvärvsinkomt på 641 300 kronor under inkomståret 2020. 

Det ger honom en månadslön på 53 441 kronor, förutsatt att pengarna fördelas lika över årets alla månader. Lindström hade dessutom ett överskott av kapital på 483 193 kronor.

Kristian Luuks miljonförmögenhet – så hög är hans lön

Inte heller Kristian Luuks lön går av för hackor. Under inkomståret 2020 hade han en fastställd förvärvsinkomst på 1 000 000 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket. 

Foto: Anders Wiklund/TT

Fördelat lika över årets alla månader ger det honom en lyxig månadslön på 83 333 kronor. Utöver det hade Kristian Luuk ett överskott av kapital på 310 356 kronor.

Enligt de uppgifter som Nyheter24 tagit del av betyder det med andra ord att Kristian Luuk har högst lön av domarna i På Spåret – härligt för honom!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!