Torsdag 22 Februari 2024
Fredagen den 4 mars har Bäst i test säsongspremiär på SVT1 - Foto: Stella Pictures/Stina Stjernkvist/TT

Lyxigt värre – hen har högst lön av domarna i Bäst i test

Fredagen den 4 mars är det säsongspremiär för Bäst i test – programlett av Babben Larsson och David Sundin. Men vem är det egentligen som plockar ut högst lön av domarduon? Det har Nyheter24 koll på!


På fredag är det omåttligt populära underhållningsprogrammet "Bäst i test" tillbaka, programlett av duon Babben Larsson, 65, och David Sundin, 45.

Årets panel består utav Anis Don Demina, Sussie Eriksson, Marcus Berggren och Sofia Dalén. Har du koll på henne och vad hon gjort tidigare? 

Här är allt du vill veta om programmets nytillskott!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Säsong 6 av Bäst i test drar igång nu under fredagskvällen – och med tanke på vilken succé det har blivit kommer det kanske inte som någon överraskning att programledarna Babben och David tjänar rätt bra.

Men vem av dem tjänar bäst?

Foto: Claudio Bresciani/TT

David Sundins pengar – så mycket tjänar han

Uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av visar att David Sundin hade en fastställd förvärvsinkomst på 602 500 kronor under inkomståret 2020.

Fördelat lika över årets alla månader ger det honom en månadslön på härliga 50 208 kronor. 

Foto: Stella Pictures

Babben Larssons pengar – så hög är hennes lön

David Sundin må ha en lyxig lön, men ännu bättre går det för domarkollegan Babben Larsson. 

Under inkomståret 2020 hade hon en fastställd förvärvsinkomst på 865 400 kronor, vilket motsvarar en månadslön på 72 116 kronor.

Det går INGEN nöd på Babben, med andra ord!

/
Senaste nytt

Morran och Tobias tillbaka

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

1 timme sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?

Navalnyjs försvarstal ges på Dramaten

1 timme sedan
Dramaten ger en gestaltad läsning av Navaljnys försvarstal, i pjäsen "Navalnyj: Rättegången". Det är en aldrig tidigare spelad pjäs baserad på inspelningar under domstolsförhandlingarna, som nu framförs av bland andra Nina Fex, Gunnel Fred, Hannes Meidal och Christoffer Svensson.

Då får serien om Pirate Bay premiär

2 timmar sedan
Tv-serien om The Pirate Bay får premiär på SVT i höst, enligt ett pressmeddelande.