Babben Larsson

Barbro Karin Viola Westerlund Larsson, mer känd som Babben Larsson, är en svensk komiker och skådespelare. Hon föddes 29 oktober 1985, i Dalhems socken på Gotland. Numera bor Babben i Sona, Stockholm. 


Ända sedan 1988 har Babben varit en av Sveriges främsta ståuppkomiker. I TV-rutan har hon bland annat synts till i program som Parlamentet och som tävlande i På spåret. 


Babben Larsson leder Bäst i test

Ett annat program Babben syns still i är det populära underhållningsprogrammet på SVT, Bäst i test. Babben är programledare med kompanjonen David Sundin vid sidan om sig. 

Babben Larssons familj

I 17 år var Babben tillsammans med exmaken Bernt Westerlund. Tillsammans med honom fick hon dottern Sofia Westerlund


Han är Babben Larssons pojkvän

År 2020 träffade Babben Larsson en ny kärlek via en dejtingapp. En hantverkare som hon numera lever särbo-liv med. Men vem han är, har Babben valt att hålla hemligt.Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Babben Larsson!

3 Nov, 09:42
Bäst i test har premiär i TV4 under 2024. Men vilka är en del av panelen? Här är alla deltagare som är med i den fasta Bäst i test-panelen.
24 Okt, 11:10
Babben Larsson spelar en av huvudrollerna i farsen "Nötter" nästa sommar. Det blir en ny genre och en ny scen på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Jag har stor respekt för fars, säger komikern.
18 Sep, 10:18
Eva Rusz sågade Zinat Pirzadeh vid fotknölarna. "Fruktansvärt dåligt" och "B-underhållning" skrev Rusz. Nu möts Rusz av massiv kritik, och en av de som ifrågasätter Rusz ord är Babben Larsson.
15 Sep, 11:51
SVT-programmet Bäst i test har flyttat till TV4. Men det är inte den enda ändringen som kommer att ske runt succéprogrammet.
14 Sep, 12:01
Det omåttligt populära "Bäst i test" har flyttat från SVT till TV4 – och tittarna är inte nöjda med beslutet: "Kommer förstöra allt".
13 Sep, 16:20
Bäst i test 2024 kommer att sändas på TV4 och programmet spelas då in i ett nytt hus. Se bilderna från det nya Bäst i test-huset här.
13 Sep, 08:30
Lekprogrammet "Bäst i test" går sannerligen hem ute i stugorna. Nu är det klart när programmet kommer tillbaka.
21 Aug, 09:36
Två kända programledare toppar listan över de mest lyssnade "Sommar"-programmen i P1. Mark Levengoods berättelse om sin mamma och Renée Nybergs okända släkthistoria väckte störst intresse hos lyssnarna.
16 Aug, 09:50
En ny serie om Sune och Håkan Bråkan och en storsatsning om Sveriges historia. Samt dokumentärer om Camilla Henemark och Bianca och Börje Salming. Här är vad tittarna kan vänta sig i SVT i höst.
4 Aug, 08:22
Babben Larsson har stått på scenen sedan tidigt 1980-tal och idag är hon en av landets mest folkkära komiker och programledare.
14 Jul, 07:12
Snart släpper den folkkära komikern Babben Larsson ett album. Musiken är dock långt ifrån ny i hennes liv – och visst finns det ett släktskap mellan jazz och stand up. Komiker och musiker är ganska lika, konstaterar hon.
16 Jun, 08:38
Farah Abadi blir ny programledare för kulturmagasinet "Sverige" i SVT efter Fredrik Önnevall. "Jag tycker om att det är ett program som har förmågan att hitta historierna från hela Sverige som ingen annan berättar", säger hon i ett pressmeddelande.
9 Jun, 08:56
Bingolotto sommarkväll kommer att sändas även 2023. Läs allt om datum för premiären och artisterna som gästar Bingolotto sommarkväll här.
8 Jun, 13:02
Säpochefen Charlotte von Essen, Centerpartiets tidigare partiledare Annie Lööf och artistduon Hooja & Mårdis är några av debutanterna bland årets sommarpratare. ‒ Det känns lite läskigt att öppna sig, men ingen minns en fegis så vi har valt att köra på, säger Hooja.
7 Jun, 20:20
Babben Larsson gästade Efter fem i TV4. Då passade kollegan och vännen David Sundin på att skicka en videohälsning som det skrattades åt.
3 Jun, 10:28
Babben Larsson återvänder till musiken. I sommar ger hon ut ett jazzalbum. Det känns nästan lite för privat, säger hon i TV4.
2 Jun, 06:08
En efterlängtad tysk thrillerserie, Evin Ahmad i internationell Netflix-produktion och John Goodman som galen tv-predikant. Det är vad som väntar dig som vill tillbringa sommaren inomhus framför tv:n.
19 Apr, 07:30
Komediklubben Raw Comedy Club firar 20 år med en jätteshow i höst. Den 21 oktober bjuder klubben in till en fyra timmar lång stå upp-show i Avicii Arena i Stockholm.
5 Apr, 14:03
Att "Bäst i test" kommer att sändas i TV4 under kommande säsonger har väckt en hel del känslor. Nu svarar Babben Larsson på kritiken.
27 Mar, 14:42
Kommande säsonger av "Bäst i test" kommer att sändas på TV4. Nu svarar Babben Larsson på den fråga som så många tittare ställt.
1 2 3