Bikinis, drinkar och lyxbåtar – här är de intima bilderna från Mästerkockarnas resa

Att deltagarna i Sverige Mästerkock fått resa till Maldiverna i årets säsong är det nog ingen som har missat. Men det finns en hel del bilder som man inte fick se röken av i tv-rutan...


Tävlingen om att bli “Sveriges Mästerkock” 2022 är i full gång. Årets upplaga bjuder på en fullspäckad matlagningsresa och ett gäng färgstarka karaktärer – däribland den 47-åriga vd:n Helena Ekman från Lidingö i Stockholm.

Under säsongens gång har hon blivit allt mer aktiv på Instagram och TikTok. Där möts hon av både kärlek, och uppskattning, och en del hat riktat mot hennes utseende.

Foto: TV4

Här är deltagarnas privata bilder från resan

När det var dags för sex deltagare att bli fem överraskades de kvarvarande Mästerkockarna med en lyxresa till soliga Maldiverna. I avsnittet får man se hur de skäms bort med god mat, lyxigt boende och nervkittlande tävlingar.

Men det var inte allt som Sveriges Mästerkock-deltagarna roade sig med under resan. Nu har det börjat dyka upp en hel del bilder på deltagarnas privata Instagramkonton som ger en ordentlig inblick i vad som hände bakom kulisserna.

Här är några av dem!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ja, att de såg ut att njuta råder det ju INGA tvivel om!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

1 timme sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...