Torsdag 18 Aug
Stockholm

Så ser Sveriges Mästerkock-Adams kärleksliv ut utanför programmet

Adam Thulin, 21, är en av tre deltagare som är kvar i Sveriges Mästerkock
Adam Thulin, 21, är en av tre deltagare som är kvar i Sveriges Mästerkock. Foto: Tv4

Adam Thulin har charmat hela svenska folket med sitt busiga leende och färdigheter i köket. Hur ser hans kärleksliv ut på hemmaplan? Det tog Nyheter24 reda på!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En rafflande säsong av "Sveriges Mästerkock" börjar lida mot sitt slut och i skrivande stund är tre lyckliga deltagare kvar och tävlar om den ärofyllda vinsten.

En av deltagarna som tittarna fastnat för, det är 21-årige Adam Thulin. Med sin smaksäkra palett har han bjudit på allt ifrån tortellini till dillkött, och i stort sett alltid med lovord från juryn. 

I det senaste avsnittet tillagade Adam en grillad bläckfisk med rostad paprikasås, vilket han även delade med sig av på sin Instagram. 

"Ta hem rubbet"

Rätten gick minst sagt hem hos jurytrion Markus Aujalay, 50, Mischa Billing, 55 och Tom Sjöstedt, 46 – och följarna verkar inte heller kunna få nog av stjärnskottet.

Kommentarsfältet är nämligen fullt av lyckönskningar och lovord från följarna.

"Alltså du är så otroligt duktig, ser fram emot att se dig ta hem rubbet!" Skriver en förtjust tittare.

Så ser Sveriges Mästerkock-Adams kärleksliv ut

Ja, Adam Thulin har verkligen charmat hela svenska folket med sina välutvecklade matkunskaper. Och visst blir man lite nyfiken om han har någon där hemma som får avnjuta hans mat på daglig basis?

Foto: Instagram/adamthulin

Men faktum är att Mästerkock-Adam är singel för närvarande! Till Nyheter24 berättar han att fokus ligger på annat just nu:

– Jag är singel! Just nu vill jag fokusera på min karriär den kommande tiden, man vet ju aldrig vad livet har i sikte. Blir man kär så blir man ju!

Det tycker vi låter som en riktigt bra inställning!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.