Måndag 26 Sep
Stockholm

Det skulle Sveriges Mästerkock-Adam göra med vinstpengarna om han vann

Adam Thulin, 21, är topp tre i Sveriges Mästerkock 2022
Adam Thulin, 21, är topp tre i Sveriges Mästerkock 2022. Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Under onsdagen koras de två finalisterna i matlagningsprogrammet "Sveriges Mästerkock", och en av de som har chans att få tävla i finalen är guldgossen Adam Thulin. Vad skulle han göra med 250 000 kronor?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En rafflande säsong av "Sveriges Mästerkock" börjar lida mot sitt slut. Under onsdagskvällen ska tre deltagare bli två, och sen är det bara den stora finalen kvar. 

Vinnaren av Sveriges Mästerkock belönas med en vinstsumma på 250 000 kronor och ett bokkontrakt – men den här säsongen fick de kvarvarande deltagarna en generös present redan innan finalen. Ja, när det var dags för sex tävlande att bli fem fick de nämligen utföra en tävlingsvecka på lyxresemålet Maldiverna. 

I avsnittet får man se hur de skäms bort med god mat, lyxigt boende och nervkittlande tävlingar. Men det var inte allt som Sveriges Mästerkock-deltagarna roade sig med under resan. Mellan tagningarna hann deltagarna nämligen med både det ena och det andra.

Foto: TV4

Adam Thulin är topp tre i Sveriges Mästerkock

En av tre deltagare som fortfarande är kvar och tävlar om den ärofyllda vinsten är Adam Thulin, 21. 

Juryn har haft ett gott öga för honom ända sedan han briljerade på audition, och nu är han så nära vinsten att han nästan kan känna lukten av den.

Det skulle Sveriges Mästerkock-Adam göra med vinstpengarna

Så vad skulle en 21-årig kille som arbetade som cafébiträde innan programmet göra med vinstpengarna? Nyheter24 hörde av sig till Adam och frågade – och det finns en minst sagt tydlig plan.

– Om jag vann skulle ja gå på Frantzen med några fina vänner och njuta en kväll. Och sen är jag av den tråkiga typen så jag hade nog investerat resten, skriver Adam Thulin till Nyheter24.

Foto: TV4

Om det blir Adam, Jimmy eller Helena som kammar hem vinsten får vi veta nästa onsdag. Men den som väntar på något gott...

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.