Onsdag 17 Aug
Stockholm

Sveriges Mästerkock-Jimmys starka känslor för konkurrenten

Under inspelningen av Sveriges Mästerkock växte det fram starka känslor mellan deltagarna
Under inspelningen av Sveriges Mästerkock växte det fram starka känslor mellan deltagarna. Foto: Gabriel Liljevall/TV4/Instagram

"Om ni bara förstod...", skriver Sveriges Mästerkock-Jimmy på Instagram. Under programmets gång utvecklade han väldigt starka känslor för en medtävlande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En rafflande säsong av "Sveriges Mästerkock" börjar lida mot sitt slut. Under onsdagskvällen ska tre deltagare bli två, och sen är det bara den stora finalen kvar. 

Vinnaren av Sveriges Mästerkock belönas med en vinstsumma på 250 000 kronor och ett bokkontrakt – och en som har en tydlig plan för de eventuella vinstpengarna, det är guldgossen Adam Thulin, 21. 

Till Nyheter24 berättar han att det finns två saker han skulle göra om han vann – mer om det kan du läsa här.

Foto: Instagram

Sveriges Mästerkock-Jimmys starka känslor för konkurrenten

Att Sveriges Mästerkock är en tävling där man kan finslipa på sina matlagningsskills, det är sedan gammalt. Men under säsongen byggdes även flera starka band mellan deltagarna. 

Och några som kom varandra extra nära, det var Jimmy Guo och Anja Allvin. Under tisdagskvällen delade Jimmy med sig av en konversation mellan honom och den relativt nyfunna vännen, och stämningen såg minst sagt god ut. 

"Om ni bara förstod hur mycket jag och @anjablaklint skvallrar", skriver Jimmy på sin Instagramstory.

Foto: Instagram/jimmyguo

"Bästa med hela Mästerkocken!!! Att få lära känna dig", skriver Jimmy i ett meddelande till Anja, följt av ett rött hjärta.

Väldigt fint, tycker vi!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.