Adam och Jimmy var de två finalisterna i Sveriges Mästerkock 2022
Adam och Jimmy var de två finalisterna i Sveriges Mästerkock 2022 - Foto: Instagram/jimmyguo/TV4

Så är relationen mellan Adam Thulin och Jimmy Guo idag

Under onsdagskvällen kammade Adam Thulin hem vinsten i Sveriges Mästerkock 2022, och Jimmy Guo fick se sig själv snubbla på målsnöret. Hur är relationen mellan finalisterna idag, månader efter inspelningen?


Sveriges Mästerkock 2022 är korad, och den lycklige vinnaren är Adam Thulin, 21. 

Innan programmet gjorde han smörgåsar på ett café i Katrineholm, men redan på audition golvade han Mästerkock-juryn med sin mogna och avancerade matlagning.

Foto: TV4
Foto: TV4

I finalen mötte han silvermedaljören Jimmy Guo, men efter en nervkittlande duell stod det klart att Adams trerättersmeny var snäppet vassare än motståndarens. 

Så är relationen mellan Adam Thulin och Jimmy Guo idag

Och det har visat sig att Sveriges Mästerkock inte bara är ett äventyr som slipar matlagningskunskaper. Flera deltagare har även utvecklat starka vänskapsband till varandra – och så även Adam och Jimmy.

– Adam är en så otroligt värdig vinnare, jag har fan hejat på dig hela dagen, hela resan, sa Jimmy Guo i finalen, kort efter att Adam korats till vinnare.

Foto: TV4

Men hur är killarnas relation idag, flera månader efter inspelningens slut? 

Till Nyheter24 kommer Adam Thulin med goda nyheter:

– Min relation till Jimmy idag är superbra, vi är så bra vänner och pratar regelbundet, säger Adam till Nyheter24.

Kul att höra! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.