Gift vid första ögonkastet 2022
Gift vid första ögonkastet 2022 - Foto: Janne Danielsson/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Så heter alla deltagare på Instagram

Gift vid första ögonkastet är inne på sin åttonde säsong och i första avsnittet fick vi reda på vilka singlar som blivit ihopmatchade av experterna. Vilka är paren, och vad heter de på Instagram? Det har Nyheter24 tagit reda på!


Säsongens första avsnitt av Gift vid första ögonkastet har gått av stapeln och det blev minst sagt ett annorlunda avslut för ett av paren. 

Såg du också premiären och blev nyfiken på om deltagarna finns på Instagram? Det har vi på Nyheter24 koll på!

Gift vid första ögonkastet: Vad heter Louise och Jonas på Instagram?

Foto: Janne Danielsson/SVT

Louise Gustafsson och Jonas Lundmark är paret som har mycket gemensamt. De gillar att göra quiz, titta på "på spåret" en fredagskväll och ta ut sig totalt i form av träning. 

Sexologen Kalle Norwald menar att de såklart inte enbart blivit matchade på grund av att de gillar samma program på tv-tablån, utan att de dessutom har liknande värderingar och intressen.

På Instagram går det att hitta Louise under namnet @louisegustafsson_ och Jonas heter där @lundmarkjonas.

Gift vid första ögonkastet: Vad heter Jonas och Martin på Instagram?

Foto: Janne Danielsson/SVT

Martin Edlund och Jonas Strömqvist är paret som anser att det är viktigt med vänner och att ha människor runt omkring sig. De gillar båda unika detaljer i sitt hem och tar gärna en loppisrunda.

Enligt psykoterapeuten Maria Farm är de en bra match då de är lika på många sätt, bland annat när det gäller att ta socialt ansvar och att de vill andra genuint väl. 

Både Martin och Jonas finns på Instagram. Martin hittar vi under namnet @mingelmartin, och Jonas under namnet @jstromqvist.

Gift vid första ögonkastet: Vad heter Axel och Märtha på Instagram?

Foto: Janne Danielsson/SVT

Axel Kratz och Märtha Bonnevier ser inte fram emot något lugnt "Svenssonliv" utan de söker båda efter äventyr. 

Paret matchades först och främst på grund av att de har en liknade syn på livet, menar psykologen Fredric Bohm. De gillar att diskutera och resonera samt har liknande värdegrund. De har även ett socialt intresse och får båda energi av att vara runt andra människor. 

På Instagram hittar vi Axel under namnet @axelkratz och Märtha @marthakarolina.

Gift vid första ögonkastet: Vad heter Bodil och Hans på Instagram?

Bodil Olsson och Hans Hellberg gick skilda vägar, innan de ens träffat varandra. Men de hade åtminstone flera intressen gemensamt. De gillar träning, hundar och trivs båda i skogen. Men enligt experterna var det andra saker som de blev matchade för. 

Foto: Janne Danielsson/SVT

Både Bodil och Hans liv som de är nöjda med, de kan ta ansvar för sig själva och de har liknande målbild för hur de skulle vilja ha det tillsammans vilket gör att de hade haft möjlighet att hitta varandra tidigt i en relation, menar Fredrik Bohm. Men så blev det inte denna gång.

Foto: Janne Danielsson/SVT

Bodils Instagram hittar du under namnet @bodil_olsson och Hans under namnet @hansofhell.

Vi på Nyheter24 önskar er fortsatt lycka till i er jakt på kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.