Hans, Gift vid första ögonkastet 2022
Hans, Gift vid första ögonkastet 2022 - Foto: Skärmavbild/SVT, Janne Danielsson/SVT

Gift vid första ögonkastet-Hans dumpades i avsnitt ett: "Det gick för fort för mig"

Det har blivit dags för de ofrivilliga singlarna i "Gift vid första ögonkastet" 2022 att gifta sig med en främling. Under måndagens första avsnitt, blev det däremot ett tråkigt slut för ett av paren – de hann inte ens träffas.


Gift vid första ögonkastet 2022 har precis gått av stapeln, och det blev minst sagt ett annorlunda avslut för ett av paren i säsongens första avsnitt. Det tittarna trodde var början på en säsong där vi skulle få följa fyra kärlekstörstande par på deras resa, blev snabbt avskalat till tre.

Paret Bodil, 41, och Hans, 45, blev ihopmatchade av experterna, bland annat på grund av att de hade liknande målbild om hur ett liv tillsammans skulle kunna vara. Men de hann inte ens träffas.

Hans fick nobben i avsnitt ett av Gift vid första ögonkastet 2022

På Instagram visar Hans upp den bild han skickat till sina vänner, morgonen efter att han tackat ja till att gifta sig i programmet – med någon han aldrig träffat. Han skriver vidare att allt ändrades några timmar efter.

Foto: Instagram/hansofhell

Glädjen blev alltså inte långvarig för Hans. Efter att han skrivit avtal, provat ut ring och kostym, fick han ett samtal där de berättade att hans matchning Bodil hade hoppat av experimentet. 

– Några har matchat ihop oss som en skitbra match och jag får inte träffa henne. Jag måste ju vara den enda i världen någonsin som är heartbroken och inte ens veta vem jag är heartbroken för, säger han i programmet.

Därför hoppade Bodil av Gift vid första ögonkastet 2022

Foto: Skärmavbild/SVT

När en av experterna ringde för att meddela att de hittat den de trodde var rätt för henne, tackade Bodil till en början ja. Men hon ångrade sig – innan själva bröllopet ens hade ägt rum. I programmet förklarar Bodil att hon fick panik av hela processen när hon fick veta att hon kom med. 

– Det gick för fort för mig. Jag blev oerhört stressad och då valde jag att backa ur, säger hon i programmet. 

Vidare menar hon att det inte kändes rätt, varken mot henne själv eller partnern hon blivit ihopmatchad med, om hon gick in i kärleksexperimentet när hon inte var i balans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!