Tommie Gyllin är en av deltagarna i Robinson 2022
Tommie Gyllin är en av deltagarna i Robinson 2022 - Foto: TV4

Tommie Gyllin tvingas korrigera TV4 – efter missen i Robinson

Tommie Gyllin, 38, kom in som joker i Robinson förra veckan, och har redan visat sig vara en stark spelare. Men på sin Instagram tvingas han nu korrigera TV4:s information om honom, som inte har visat sig vara helt korrekt.


Vi är mitt uppe i en nervkittlande säsong av Robinson, kantad av såväl intriger och bråk, som coronautbrott och kärleksrykten. 

Deltagaren Joel Häggblom, 25, lämnar ett par tuffa veckor i Robinson bakom sig. Han trivdes inte i sitt forna lag nord och fick i veckan byta över till lag öst, med hans stora idol Mattias Pettersson, 52.

Joel Häggblom är en av deltagarna i Lag öst. Foto: TV4

Han trivs väldigt mycket bättre i sitt nya lag – men berättar på Instagram att det finns ett nyfattat beslut som han verkligen ångrar. Mer om det kan du läsa här.

Därför känner du igen Tommie Gyllin

Men det är inte bara lagindelningen som är ny i Robinson, i förra veckan dök det nämligen upp fyra helt nya deltagare. En av dem är Tommie Gyllin, en glad, mångsysslande prick som uppvisat både muskler och god social förmåga på kort tid.

Den uppmärksamme tittaren kanske tyckte att Robinson-Tommie såg lite bekant ut? Det är inte så konstigt, det här är nämligen inte första gången han omnämns i media.

Tommie Gyllin är en av deltagarna i Robinson 2022. Foto: TV4

Tommie Gyllins ändring – inför sin medverkan i Robinson 2022

Tommie Gyllin finns på Instagram under användarnamnet @gyllintommie, men håller låg profil och har bara lagt upp en bild i sitt flöde. Det är TV4:s pressbild på honom inför Robinson-äventyret, och föreställer honom med en tropisk strand i bakgrunden.

Bilden förkunnar att Robinson-Tommie är en 38-årig mångsysslare som hade med sig sällskapsspelet jenga som personlig sak.

Men en sak har Tommie Gyllin blivit tvungen att stryka över ändra – hans hemort. Ja, för TV4 hade uppfattat det som att Robinsondeltagaren bor i Hallsberg, men så är inte fallet.

På pressbilden har Tommie strukit över sin bostadsort och lagt till den informationen som faktiskt stämmer.

"Född Kumla, bor i By, Kyrkby", skriver Tommie Gyllin på Instagram.

Rätt ska vara rätt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!