Shevin Robinson
Robinson 2022 är i full gång. - Foto: TV4

Robinson-Shevin stänger av sitt kommentarsfält

Shevin Urgun har möts av en kraftig hatstorm efter sin medverkan i Robinson 2022.


Att medverka i Robinson är sannerligen ingen dans på rosor. Sandloppor, växlande väder, fukt, sandloppor och dålig sömn är någonting som tillhör vardagen. Och utöver att tävla mot varandra tävlar deltagarna dagligen mot den värsta fienden av dem alla – hungern. 

När deltagarna sedan får tävla om bland annat mat kan det ibland bli sura miner om någon råkar att tabba sig. Vilket tittarna minst sagt fått bevittna i år.

Två som redan från början inte kom överens var deltagarna Joel Häggblom och Shevin Urgun. Och precis som klyftan som bildades mellan Joel och Shevin så delades även tittarna upp i två läger. 

Foto: Patricia Recourt/TV4

Lag Nords och Shevins agerande kring Joels utanförskap har de senaste veckorna väckt starka reaktioner bland tittarna. I Urguns kommentarsfält haglade kritiken så pass hårt att hon slutligen valde att stänga av kommentarsfältet. 

Till Läget berättar Shevin att tittarna nu hittat nya vägar för att nå henne med hat. Nu får hon istället mail och mess som innehåller hat och hot. 

Shevin Urgun. Bildkälla: TV4

Deltagarnas familj och vänner har också fått ta emot meddelanden. Shevin har bett sina föräldrar att inte kommentera något eller diskutera med folk, så de slipper få hatiska meddelanden. Men ångra sin medverkan – det gör hon inte. 

– Jag ångrar inget, avslutar Shevin till Läget.

Robinson-Hayes ryter ifrån – efter anklagelser om mobbning

I diskussioner i TV4:s eget kommentarsfält på Instagram har även Robinson-veteranen Hayes Jemide, som tävlat i gränslandet, varit mycket aktivt. När en kritiker menar att Shevin utsatt Joel Häggblom för mobbning skriver Hayes:

“Och var håller du på med just nu, vad ger dig rätten att skriva som du gör……!"

Och det slutar inte där. Under flera kritiska kommentarer svarar Hayes och försvarar Shevin.

“Kan du inte skriva vad du heter på riktigt. Och ingen profilbild eller fegis…”, skriver han bland annat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!