Tittarna ilsknar mot TV4 och "Så mycket bättre"
Tittarna ilsknar mot TV4 och "Så mycket bättre" - Foto: TT/Karl Melander/Erik Simander.

Tittarna rasar mot Så mycket bättre

Så mycket bättre kvarstår i det nya konceptet som infördes 2020 även i år. Nu visar tittarna sitt missnöje mot produktionen.


Musik- och underhållningsprogrammet Så mycket bättre har under tio år varit en del av svensk tv. I 13 säsonger har några av Sveriges främsta artister samlats på pensionatet Grå Gåsen på södra Gotland för att framföra covers på varandras låtar. 

TV4 ändrade koncept i Så mycket bättre

När programmet hade premiär 2010 presenterades nya artister som tittarna fick följa under en säsong, där var och en hade sin egen dag. Men när produktionen fyllde 10 år 2020 framfördes ett helt nytt upplägg. Istället bjöds det in fler artister som kom och gick under hela säsongen, och ingen hade sin egen speciella dag. Reaktionerna från tittarna var då blandade. En del upplevde det nya upplägget som rörigt och hoppades på att programmet skulle återgå till det gamla upplägget. Men så var inte fallet. Jubileumkonceptet kvarstår även i år. 

Tittarna rasar mot Så mycket bättre: "Ni kan lika gärna köra repriser"

Bland årets artister är det några nya ansikten som ska medverka i programmet, men det är också flera som återvänder. Till exempel Darin Zanyar, 34 och Albin Lee Meldau, 34. 

Efter beskedet om vilka artister som ska vara med i årets säsong är det många som visat sitt missnöje. På Så mycket bättres Facebooksida är det många som tyckte att det är ett tråkigt upplägg och att de gärna hade velat se nya artister. 

Bland annat har en person kommenterat: 

"Inget fel på Meldau men det finns så många andra, som borde få en första möjlighet att få vara med. Är det inte så att intresset för programmet minskar om det är brist på artister". 

En annan skrev: 

"Finns det inga kvar som aldrig varit med? Inget illa menat emot de gamla deltagarna men hade ju varit intressant med nya. Hoppas de går tillbaka till de gamla formatet också". 

Någon skrev också att det blir för många deltagare i programmet och att det blir för rörigt. 

"Tycker det är för många artister nu. Det räcker med det som va från början. Bara förvirrande med alla dessa artister nu för tiden." 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!