Naked Attraction-André berättar om sin medverkan
Ilonas slutgiltiga val föll på André i premiäravsnittet av Naked Attraction Sverige. - Foto: Foto: discovery+/Naked Attraction Sverige

Naked Attraction-André avslöjar sanningen om sin medverkan

I premiäravsnittet av Naked Attraction Sverige var det Ilona som fick peka ut en dejt bland de nakna deltagarna. Det slutgiltiga valet föll på André som nu ärligt berättar för Nyheter24 om den galna upplevelsen.


Den 7 juni hade dejtingprogrammet “Naked Attraction Sverige” premiär på discovery+, med Sofia Wistam som programledare. 

Programmet går ut på att en person försöker komma fram vem de vill gå på dejt med bland deltagarna, baserat på deras kroppar. En bit i taget hissas väggen upp tills deltagarna står spritt språngande nakna. 

Naked Attraction Sverige har premiär – Ilona, 31, ska välja en dejt

I premiäravsnittet är det 31-åriga Ilona som ska välja bland deltagarna. Här kan du läsa mer om hennes rädsla inför avsnittet

Ilona, 31, är först ut. Foto: discovery+/Naked Attraction Sverige

Ilona sållade bort de nakna deltagarna en efter en, och i slutändan stod det mellan André och Matti – men valet föll på den förstnämnde. 

Hand i hand vandrade Ilona och Andé, nakna, ut från studion och möttes senare upp på en dejt över ett glas vin. Efter en kväll med skratt och prat visade det sig att de saknade den rätta kemin för att vilja fortsätta dejta varandra. 

Ilona valde att ta med André på dejt. Foto: discovery+/Naked Attraction Sverige

André om Naked Attraction: "Ganska galet"

För Nyheter24 berättar André att han valde att söka till Naked Attraction genom en grupp på Facebook där man ombads att berätta vilken kroppsdel man var mest nöjd med och varför. Rent spontant slängde han då iväg en ansökan.

– Jag tycker konceptet är roligt, ganska galet men ändå ett steg i rätt riktning bort från kroppsideal och istället mot en större acceptans för nakenhet, oavsett hur man ser ut. Dessutom tycker jag att dejting genom appar börjat spåra ur. Många verkar trötta på det och orkar inte vara seriösa. På ett konstigt sätt känns det för mig mer ytligt än Naked Attraction gör, berättar André. 

Ilona och André möttes upp på en dejt. Foto: discovery+/Naked Attraction Sverige

Naked Attraction-André om reaktionerna: "Positiva och peppande"

André har mötts av glada hejarop från de i hans närhet i samband med hans medverkan. Något som han menar var avgörande. 

– De få vänner som vet om det har varit väldigt positiva och peppande. Utan det hade jag inte vågat ställa upp. Vissa har nästan inte reagerat när jag berättat att man ska vara naken i programmet! 

I slutändan valde André och Ilona att inte fortsätta dejta. Foto: discovery+/Naked Attraction Sverige

Naked Attraction-André berättar: "Ångrar inget"

På kärleksfronten blev programmet ingen succé för varken Ilona eller André, som får fortsätta leta efter den rätta. Men trots det är André glad över sin medverkan. 

– Jag kan uppriktigt säga att jag inte ångrar något. Självklart hade jag en liten förhoppning om att jag skulle få träffa någon och att det skulle finnas bra kemi mellan oss och ge lite fjärilar i magen. Nu blev det tyvärr inte så, men jag känner ändå att det var en bra upplevelse att vara med, berättar André för Nyheter24 och fortsätter: 

– Jag, liksom känslan jag fick från de andra som var med, tycker att det kändes väldigt befriande under inspelningen. Vi fem deltagare var nakna nästan hela tiden men det kändes naturligt ändå och vi pratade med varandra som i vilken konversation som helst.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!