Filip och Ellinor fann varandra i Bonde söker fru.
Filip och Ellinor fann varandra i Bonde söker fru. - Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde söker fru-Ellinor avslöjar – det här ångrar hon från programmet

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson fann varandra i Bonde söker fru, men meddelade nyligen att de har gått skilda vägar. Nu avslöjar Ellinor en viss grej som hon ångrar från sin medverkan i programmet…


Filip Nilsson, 28, var en bönderna i fjolårets upplaga av Bonde söker fru. Vid det allra sista, och viktigaste valet, bestämde sig Filip att dejta vidare Lina och skicka hem Ellinor Eke-Göransson, till många tittares förvåning. 

I slutändan var det ändå Filip och Ellinor som fick varandra, efter att den sista gnistan fattades mellan honom och Lina.

Foto: TV4/Bonde söker fru

Filip och Ellinor från Bonde söker fru gjorde slut

Filip och Ellinor delade en kärleksfull vardag på gården utanför Strömsholm. Men i maj 2022 kom chockbeskedet. Paret hade gått skilda vägar. Ellinor berättade i ett känslofyllt inlägg på Instagram att hon och Filip hade gått isär. 

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor.

Här kan du läsa mer om hur hur livet förändrades för Bonde-Ellinor efter uppbrottet från Filip

Bonde-Ellinor om vad hon ångrar – efter uppbrottet

Nu har ungefär en månad gått sedan uppbrottet, och under onsdagen valde Ellinor att ha en frågestund på sin Instagram-story. Redan innan gjorde hon en brasklapp om att hon inte kommer besvara några frågor om uppbrottet, men det kom ändå in flera funderingar från följarna på ämnet. 

Ellinor förklarar att hon fick mycket frågor om programmet, och en följare undrar just: “Om du hade gjort om Bonde söker fru-resan, hade du agerat annorlunda?” 

Foto: Instagram/ellinoreke

– Jag hade nog inte gjort så mycket annorlunda om jag hade varit  med igen. Jag är väldigt stolt och glad över att jag lyckades vara mig själv hela vägen. Möjligtvis lite mindre naiv, svarar Ellinor. 

Bonde-Ellinors kärleksavslöjande – efter uppbrottet från Filip 

En annan följare undrar om hon längtar efter ett förhållande igen, eller om hon vill vara singel igen. 

– Jag sökte ju till ett program som heter “Bonde söker fru” så självklart lever den drömmen kvar om att hitta en man någon gång. Men det är ingen stress med det nu känner jag. Det har varit ett överväldigande år. 

Ellinor flyttade inte bara ifrån Filip, utan även hans svarta labrador Pluto. Under sin frågestund får Ellinor frågan om hon saknar den fyrbente krabaten. 

Foto: Instagram/ellinoreke

– Självklart saknar jag min vapendragare Pluto väldigt mycket. Men det finns andra hundar här som mina familjemedlemmar har, berättar hon. 

"Vad har du lärt dig mest av det som hänt sen Bonde söker fru?", lyder ännu en fråga. 

– Jag har lärt mig otroligt mycket av att vara med, och allt som hände efteråt. Framförallt så tar jag med mig det som jag varit inne på tidigare, om vad jag är värd, svarar Ellinor. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!