Bonde-Filip och Ellinor har gjort slut
Ellinor och Filip fann varandra i Bonde söker fru 2021. - Foto: Instagram/ellinoreke och TV4/Bonde söker fru

Bonde-Ellinor visar upp förändrade livet – efter tunga uppbrottet från Filip

Ellinor och Filip fann varandra i Bonde söker fru och relationen såg ut att gå som på räls. Men häromveckan kom nyheten att de har gått skilda vägar. Ellinor visar nu upp sin nya tillvaro.


Filip Nilsson, 27, var en bönderna i fjolårets upplaga av Bonde söker fru. Till mångas förvåning valde han i slutändan att skicka hem tittarfavoriten Ellinor Eke-Göransson – och istället föll valet på Lina. 

Men relationen blev inte långvarig. Han och Lina fick aldrig det där sista klicket, och efter de hade gått skilda vägar återförenades Filip istället med en gammal flamma – ingen mindre än Ellinor. 

Därefter var det klappat och klart, och paret bodde tillsammans på gården utanför Strömsholm. 

Foto: Bonde söker fru/TV4

Bonde-Filip och Ellinor har gjort slut: "Smärta och sorg"

Efter programmet fick följarna ta del av Ellinor och Filips händelserika liv via sociala medier. Men häromveckan nåddes vi av de tråkiga nyheterna att de gått isär, något som Ellinor berättade i ett känslofyllt inlägg på Instagram. 

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor.

Foto: Bonde söker fru/TV4

Ellinor poserar i nya looken – efter uppbrottet från Bonde-Filip 

Ellinor har mötts av stort stöd från följarna efter det tråkiga beskedet. Här kan du läsa mer om hur hennes liv ser ut nu, efter att hon och Filip har gjort slut. 

Ellinor har även spenderat lite välbehövd tid med familjen. Och en fördel med att åka tillbaka till barndomshemmet är att man kan “take a walk down memory lane”, något som Ellinor passade på att göra. 

I en serie bilder på sin Instagram-story poserade Ellinor i en minst sagt häpnadsväckande look. Se mer här!

Bonde-Filip och Ellinor gjorde slut – nu visar hon upp nya livet 

Och just kvalitetstid med de närmaste verkar vara något som Ellinor värderar högt i dessa tider. Och Strömsholm har hon istället bytt ut mot nya destinationer. 

Under den gångna helgen lade Ellinor upp, på sin Instagram-story, dels en videosekvens med texten “Skåne”, och även en härlig bild när när hon sitter på en balkong med ett glas vitt i handen. Platsen som är taggad i bilden är Köpenhamn. 

Foto: Instagram/ellinoreke
Foto: Instagram/ellinoreke

Men det tar inte slut där. På söndagen la Ellinor upp ett Instagram-inlägg där hon poserar med en stor och färgglad drink. 

”Har blivit en och annan drink och en hel del tjejsnack med mina fina vänner nu för tiden.. Men det hör väl till va?”, skriver hon under bilden. 

Och familjen verkar också ha varit en viktig del under den tuffa tiden. Något som Ellinor uttrycker i ytterligare ett Instagram-inlägg. 

"Nu är det ju så att jag råkar vara så lyckligt lottad att mina syskon även är mina bästa vänner. Dom här två har alltid betytt mest i mitt liv och kommer alltid att göra. Det har aldrig varit mer tydligt än nu!", skriver Ellinor under en gruppbild på henne och syskonen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.