Onsdag 17 Aug
Stockholm

Bonde-Ellinor talar ut om tuffa tiden i känslosamt inlägg

Ellinor Eke
Ellinor berättar om tuffa tiden. Foto: ellinoreke/Instagram

Det är på Instagram som Ellinor Eke-Göransson väljer att i ett ärligt inlägg skriva ut till sina följare att livet har sina med och motgångar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Följarna är som tokiga i Ellinor Eke-Göransson – och det är vi med. 

Bonde-profilen har efter sin medverkan fortsatt att engagera på Instagram där hon dagligen följs av hela 45600 följare. 

Ellinor gick i veckan ut med ett meddelande till sina följare om att hon fortsatt att umgås med två andra brevskrivare från Bonde söker fru – vilket hon inte tycker är konstigt alls att folk undrar över. 

 “Jag får ibland frågan hur vi kan ha blivit så nära vänner med tanke på sättet vi träffades, men det har aldrig funnits annat än kärlek mellan oss tre. Vi delar en upplevelse som ingen annan kan relatera till och det är nog delvis det som gjort att vi faktiskt blivit så nära.”

Veckan ser ut att ha gått i lyckans tecken då det har hänts med vänner, firats födelsedag, druckits bubbel och rose samt ätits jordgubbar i solen. 

Ellinor med ett härligt glas vitt. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Men under torsdagen skrev Ellinor ut på sin story att lyckoruset förvandlats till ångest. 

Bonde-Ellinor: "En sån dag"

Som många märkt har den trevliga värmeböljan som ägde rum för en vecka sedan nått sitt slut och solstrålarna har bytts ut mot regn på många håll i landet. 

På sin Instagramstory berättar Ellinor att hennes humör matchade det deppiga vädret och att hon hade en dag med många tankar och mycket känslor. 

Ellinor berättar om sina känslor på Instagramstory. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

"Ibland lyckas vädret spegla ens humör. Idag är en sån dag. Mycket tankar och känslor men det är viktigt att stanna upp och känna det också. Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis är man redan lite lite starkare än idag. Ta hand om er", skriver hon.

Vi sänder all styrka vi kan till vår Instagramfavorit. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.