Christoffer Levi berättar om vad som hände bakom kulisserna på dejterna i Bachelor 2022.
Christoffer Levi berättar om vad som hände bakom kulisserna på dejterna. - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Christoffer avslöjar produktionens spel bakom kulisserna: “Kunde luras”

Den nervkittlande säsongen av Bachelor 2022 har innefattat otaliga romantiska och fartfyllda dejter. För Nyheter24 avslöjar nu Christoffer Levi exakt hur stor inverkan produktionen har på dejterna – och på vilka tjejer som bjuds med…


Förutom kärlek, kyssar och drama har Bachelor 2022 även bjudit på en historisk twist i form av att SiamakSiaHatami hoppade av programmet – och gav sin sista ros till Isa Jallow i förtid. 

Christoffer Levi fick då istället sällskap av en tredje bachelor – Christian Nicolaisen. Och för våra två återstående ungkarlar börjar kärleksresan nu lida mot sitt slut. Dramatiken tätnar och känslorna blir starkare i takt med att deras sista rosor snart ska delas ut. 

Här kan du läsa om hur mycket Bachelor-killarna fick för att vara med i programmet

Christian Nicolaisen och Christoffer Levi ska snart dela ut sina sista rosor. Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Så går killarnas val av dejter till 

I ryggen har våra bachelors nu en hel del rosceremonier, mingel och framförallt fartfyllda och romantiska dejter. 

I Bachelor kan dejterna bestå av antingen en så kallad singeldejt eller gruppdejt. Under det förstnämnda får en lyckligt lottad tjej får vara helt ensam med en av killarna, och på en gruppdejt får de tålmodigt samsas om tiden med en eller flera andra tjejer. 

Men får killarna själva välja vem eller vilka de vill gå på dejt med eller har produktionen ett finger med i spelet? För Nyheter24 berättar Christoffer om hur det hela egentligen går till.  

– Vi får alltid välja vem vi vill gå på dejt med, sen såklart kunde inte jag och Sia gå på dejt med samma tjej på samma dag, berättar han och fortsätter: 

– Men sen var det också så att produktionen kunde ha lite tips och idéer på vem de tror skulle passa till just den dejten. 

Christoffer och Lucy var på en minst sagt annorlunda dejt. Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Christoffer Levis avslöjande om dejterna i programmet

Christoffer förklarar att produktionen kände både honom och tjejerna väl, vilket gjorde att de kunde matcha tjejernas intresse till rätt aktivitet på dejten. 

– Sedan är det klart att de (produktionen, reds. anm) kunde lura en lite. Det kunde vara så att de hade ett tips på någon tjej som skulle passa på en gruppdejt. Då visste inte jag att de två tjejerna var ovänner, så de ville skapa den här osämjan mellan dem. 

Bachelor-Christoffer: "Hade ingen aning om..."

På dejten med Emma och Lucy var Christoffer ovetande om dramat i huset. Foto: TV4/Bachelor

Christoffer beskriver just en gruppdejt där han bjöd med Lucy Kremizi och Emma Eubanks, utan att veta att det just då var rätt så frostig stämning mellan de två tjejerna. 

– Jag hade ingen aning om att Lucy och Emma var ovänner. Jag stod och velade mellan Emma och en annan tjej till just den dejten. 

Han beskriver att produktionen då uttryckte att de trodde att Emma skulle passa bra till den dejten. 

– Då tänkte jag: “Ja, det gör hon nog. Det blir nog jättebra”. Jag märkte dock inte av att det var stelt, säger Christoffer till Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!