2022 års bachelors är Sia Hatami, Christoffer Levi och Christian Nicolaisen.
2022 års bachelors är Sia Hatami, Christoffer Levi och Christian Nicolaisen. - Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Bachelor-killarna avslöjar: Så mycket pengar fick de för att vara med i programmet

Att axla rollen som en av årets ungkarlar i Bachelor 2022 innebär att man lämnar Sverige i flera veckors tid. Väl på Kreta hade killarna fullspäckade dagar och inte en lugn stund. Men vad får de egentligen betalt för sin medverkan? Vi har svaret!


Kärleksresan Bachelor 2022 börjar dra ihop sig och dramatiken tätnar. De tjuogotal tjejer som reste ner till soliga Kreta blir bara färre och färre, och känslorna blir bara starkare och starkare. 

Här kan du läsa om hur mycket det kostar för tjejerna att vara med i Bachelor 2022

Bachelor 2022: Sia Hatami lämnade och ersattes av Christian Nicolaisen 

Till en början var det SiamakSiaHatami och Christoffer Levi som axlade rollen som 2022 års ungkarlar. Men plötsligt chockades både tjejerna och tittarna av en historisk Bachelor-twist.

Sia Hatami gav sin sista ros till Isa Jallow. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Sia Hatami valde att lämna Bachelor 2022 i förtid, och ge sin sista ros till Isa Jallow. Och in trädde istället en tredje bachelor – Christian Nicolaisen.  

Christian Nicolaisen gjorde entré som årets tredje bachelor. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Här kan du läsa om spelet bakom kulisserna när Christian Nicolaisen blev årets tredje Bachelor

Så mycket kostar det för killarna att vara med i Bachelor 2022

Att vara huvudpersonen i Bachelor 2022 innebär ingen rast och ingen ro. Våra ungkarlar hade inte tid för särskilt mycket slappande vid poolen, utan det var långa dagar med ett fullspäckat schema. 

Och en Bachelor behöver ju en hel del outfits att ha på sig på dessa otaliga dejter, rosceremonier och mingel. Christoffer berättar för Nyheter24 att han gjorde en del shopping inför avresa, och hade även hjälp en stylist. Men vem är det egentligen som bekostar dessa kläder? 

– Det som stylisten tar fram går på produktionen, men annars var det att jag fick köpa in lite från egen ficka, säger Christoffer till Nyheter24

Christoffer Levi hinner gå på en hel del dejter under de veckor han är på Kreta. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Så mycket pengar fick killarna för att vara med i programmet

Christoffer Levi, som var där från start, berättar att han var borta i ungefär åtta veckor. Det innebär att ens liv hemma i Sverige, och allt vad det innebär, sätts på paus under en relativt lång period. Men får våra ungkarlar betalt för sin medverkan i succéprogrammet Bachelor? 

– Vi får en liten kompensation för att vi är borta från jobb, men det är mer en symbolisk summa, berättar Christoffer. 

Även Christian hinner med en hel del romantiska dejter. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Även Christian berättar att det inte direkt var några stora summor pengar cash som lockade till att bli en av årets bachelors . 

– Det är inte så att man är med i det här och får en stor kostnad efteråt, utan de (produktionen, reds. anm) hjälper till att täcka upp det som jag tror behövs. Man är inte med i Bachelor för att tjäna pengar, det är inget för mig, säger Christian till Nyheter24. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!