I Bachelor 2022 krigar ett gäng tjejer om ungkarlarna Christoffer och Sias hjärtan
I Bachelor 2022 krigar ett gäng tjejer om ungkarlarna Christoffer och Sias hjärtan - Foto: TV4

Så mycket kostar det för tjejerna att vara med i Bachelor 2022

I Bachelor 2022 får ett tjugotal tjejer resa ner till soliga Kreta i hopp om att hitta sitt livs stora kärlek. Killarna de dejtar är inga mindre än hunkarna Christoffer och Sia. Men vilka är det som betalar för kalaset?


Nu har vi kommit halvvägs in den nervkittlande säsongen av Bachelor 2022 – och ju mer Christoffer Levi och SiamakSiaHatami lär känna tjejerna, desto svårare får de att välja ut sina favoriter.

I förra veckan rundades inte veckan av med en rosceremoni, vilket hör till det normala. Istället fick de tjejer som valt att ta emot rosor från båda killarna bestämma vem av dem de vill fokusera mer på. Därefter delades tjejerna upp och kommer spendera den här veckans avsnitt i två olika hus.

Ja, det är en hel del som händer i programmet med andra ord. Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Bachelor 2022.

Frågan om Bachelor 2022: "Får ni själva betala?"

Något som en del tittare säkert lagt märke till är att tjejerna i Bachelor 2022 är riktigt piffiga inför varje mingel och dejt med killarna. Det är klackskor, paljettklänningar och välsminkade ansikten – och det är minsann inte gratis att fixa fram.

Finansierar de allt detta från egen ficka, mån tro? Det får vi bättre inblick i på deltagaren René Rehnqvists Instagram under en frågestund.

"Får ni själva betala resan dit osv?" Undrar en nyfiken följare.

"Nej, resan betalar produktionen, samma gäller mat och boende när vi är borta. Ville vi dock köpa in saker som till exempel nytt smink så fick vi stå för det själva, och då åkte de och köpte våra personliga inköp en gång i veckan/varannan vecka", svarar René då. 

Foto: Instagram/rerehnqvist

Bachelor-Alicia svarar på frågan om kostnaden

I en tidigare frågestund på Instagram har även deltagaren Alicia Ärleskog besvarat frågor om vad det kostar att vara med i Bachelor. 

Hon svarade då att tjejerna själva bekostar merparten av packlistan till programmet, däribland klänningar och skor – men att det såklart inte kostar pengar att vara med på själva inspelningen.

Foto: TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!