Sia är en av killarna i Bachelor 2022
Sia är en av killarna i Bachelor 2022 - Foto: Skärmavbild/TV4

Bachelor-Sias svar – på frågan om relationen till Nina idag: "Dejtar..."

Kvällens avsnitt i Bachelor 2022 tog en tvär vändning när storfavoriten Nina valde att lämna. Nu berättar Bachelor-Sia mer om hur deras relation ser ut idag.


Nu har vi kommit halvvägs in den nervkittlande säsongen av Bachelor 2022 – och ju mer Christoffer Levi och Siamak “Sia” Hatami lär känna tjejerna, desto svårare får de att välja ut sina favoriter.

Något som en del tittare säkert lagt märke till är att tjejerna i Bachelor 2022 är riktigt piffiga inför varje mingel och dejt med killarna. Det är klackskor, paljettklänningar och välsminkade ansikten – och det är minsann inte gratis att fixa fram.

Finansierar de allt detta från egen ficka, mån tro? Här kan du läsa mer om hur mycket det kostar för tjejerna att vara med i Bachelor 2022.

Bachelor-Ninas plötsliga vändning – lämnar programmet

I onsdagens avsnitt av Bachelor får Sias tjejer tävla i schack om en dejt på tu man hand med ungkarlen. Den lyckliga vinnaren är ingen mindre än Nina Golkar, som fick en stark kemi med Sia redan vid deras första möte på röda mattan.

Men under dejten tar samtalet plötsligt en vändning – Sia och Nina kommer överens om att känslorna för varandra svalnat, och Nina väljer att lämna programmet redan samma kväll. 

Foto: TV4/Bachelor

– Vi pratade och landade lite var vi står just nu. Och vi båda känner likadant, att våra känslor har svalnat, säger Bachelor-Nina i avsnittet och fortsätter:

– Och det känns fett bra. Och det är därför jag är så glad, för det här var exakt det jag behövde.

Nu fortsätter Bachelor-Sias dejtingresa utan Nina, och vad som kommer hända härnäst återstår helt enkelt att se. 

Bachelor 2022: Dejtar Sia och Nina idag?

Under tisdagen hade Sia en frågestund på sin Instagram där han svarade på en hel drös frågor mellan himmel och jord. En fråga handlade om just Nina och hur deras relation ser ut idag.

"Dejtar du Nina idag?" Frågar en nyfiken följare.

Foto: Instagram/hatamitsunami

– Vem, eller om jag dejtar någon, det får ni se efter sista avsnittet är sänt. Så patience is key, svarar Sia kryptiskt då.

Så sant som det är sagt – det är bara att vänta och se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!