Rene Rehnqvist är en av deltagarna i Bachelor 2022 – nu berättar hon om tjejernas matvanor i huset
Rene Rehnqvist är en av deltagarna i Bachelor 2022 – nu berättar hon om tjejernas matvanor i huset - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Det här fick tjejerna äta under inspelningen

När tjejerna i Bachelor 2022 inte dejtar någon av ungkarlarna spenderar de all sin vakna tid i den gemensamma villan. Vi har fått se dem gassa på solstolar och ha djupa samtal med varandra – men vad äter dem? Vi vet!


Nu har vi kommit mer än halvvägs in den nervkittlande säsongen av Bachelor 2022 – programmet där ett tjugotal tjejer reser ner till soliga Kreta för att dejta ungkarlarna Christoffer Levi och Siamak “Sia” Hatami.

Efter en singeldejt med Sia i fett av förra veckans avsnitt tog storfavoriten Nina det oväntade beslutet att lämna programmet. Hon berättade för de andra tjejerna att känslorna mellan henne och Bachelorn svalnat, och att hon kände sig väldigt nöjd med beslutet. 

Foto: TV4

Kort senare kom nästa chock: Sia valde att dela ut sin sista ros till Isa i förväg, och de nyförälskade turturduvorna hoppade därmed också av äventyret i förväg. 

Chocken: Christian Nicolaisen är ny Bachelor 2022

Som att inte det vore nog plockade programledaren Malin Stenbäck in en ny Bachelor för att fylla upp Sias tomrum. Han heter Christian Nicolaisen, är 37 år gammal och kommer från Stockholm. 

Mer om den nya Bachelorn Christian Nicolaisen kan du läsa här!

Bachelor 2022: Det åt tjejerna i programmet

När tjejerna i Bachelor 2022 inte går på dejter med killarna spenderar de sina dagar i villan som de bor i. I avsnitten kan man se att de umgås mycket ute i solen, och flera av tjejerna har även hintat om att de gillade att fördröja tiden med att äta. 

Men vad åt dem? Nyheter24 kontaktade deltagaren René Rehnqvist för att reda ut saken. 

Foto: Robert Jadenfelt/TV4

– Vi fick cateringmat till huset. Först hade vi en cateringfirma som kom som vi kanske inte älskade, haha. Men då bytte dem (produktionen, reds anm) firma snabbt och sen blev det klassisk grekisk mat till lunch och middag, säger hon till Nyheter24.

Utöver det hade Bachelor-tjejerna dessutom ett skafferi fullt av smått och gott. 

– Pasta, tonfisk, yoghurt, ägg, frukt, grönsaker och en två kilos Nutella som gick åt hur fort som helst, haha. Alla som inte gillade Nutella innan började tycka om det, inklusive mig själv, säger René till Nyheter24.

Bachelor-René: "Som ni sett på tv"

Om man ledsnade på cateringmaten kunde man alltså laga lite mat på egen hand, vilket även René även gjorde.

– Jag och Madde (Madeleine Grundemar, reds anm) gjorde en tonfiskpasta och drack lite vitt vin kvällen efter vår gruppdejt med Christoffer som ni sett på tv, till exempel, säger hon till Nyheter24.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!