Är Isa och Sia tillsammans idag? Här är deras kryptiska svar
Är Isa och Sia tillsammans idag? Här är deras kryptiska svar - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Frågan alla undrar – är Sia och Isa tillsammans idag?

Siamak “Sia” Hatami är en av två Bachelors 2022 – men i måndagens avsnitt lämnar han hastigt programmet i förtid tillsammans med Isa Jallow, efter att ha fallit pladask för henne. Är de tillsammans idag? Här är allt vi vet om relationen.


Det rafflande kärleksäventyret i Bachelor 2022 har kommit mer än halvvägs, och nu i veckan tog programmet en tvärvändning.

Den ena bachelorn, Siamak “Sia” Hatami, bestämde sig nämligen för att dela ut sin sista ros redan nu, och lämnade sedan programmet med sin nyfunna kärlek Isa Jallow.

– Jag har tagit ett beslut, det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, säger Sia i det känlsoladdade Bachelor-avsnittet.

Chocken: Christian Nicolaisen är ny Bachelor 2022

Som att inte det vore nog plockade programledaren Malin Stenbäck in en ny Bachelor för att fylla upp Sias tomrum. Han heter Christian Nicolaisen, är 37 år gammal och kommer från Stockholm. 

Mer om den nya Bachelorn Christian Nicolaisen kan du läsa här!

Är Sia och Isa i Bachelor 2022 tillsammans idag?

Nu återstår ju bara den allra största, mest spännande frågan: Är Sia och Isa från Bachelor 2022 tillsammans än idag?

Ja, man skulle ju kunna tro att det är fritt fram för Bachelor-deltagarna att prata om det redan nu, eftersom deras medverkan i programmet är över. Men när Nyheter24 når dem står det klart att deras sekretess fortfarande gäller.

– Jag kommer inte kommentera något förrän allt är sänt, säger Bachelor-Sia.

– Tyvärr kan jag inte svara på någon av dessa frågor. Jag får inte komma ut med den infon förrän programmets sista avsnitt sänds, säger Isa Jallow till Nyheter24.

Det är som man brukar säga – den som väntar på något gott...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!