Hur mycket alkohol fick tjejerna i Bachelor 2022?
Hur mycket alkohol fick tjejerna i Bachelor 2022? - Foto: TV4

Tjejerna fick betala sin egen alkohol i Bachelor: "Ville ha nyktra tjejer"

Nog för att det kanske ser ut som att tjejerna i Bachelor dricker ett och annat glas bubbel under mingel och dejter. Men i själva verket blev det inte några kopiösa mängder, och en del fick de till och med bekosta själva.


Det rafflande kärleksäventyret i Bachelor 2022 har kommit mer än halvvägs, och nu i veckan tog programmet en tvärvändning.

Den ena bachelorn, Siamak “Sia” Hatami, bestämde sig nämligen för att dela ut sin sista ros redan nu, och lämnade sedan programmet med sin nyfunna kärlek Isa Jallow.

– Jag har tagit ett beslut, det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, säger Sia i det känlsoladdade Bachelor-avsnittet.

Christian Nicolaisen är ny Bachelor. Foto: TV4

Chocken: Christian Nicolaisen är ny Bachelor 2022

Som att inte det vore nog plockade programledaren Malin Stenbäck in en ny Bachelor för att fylla upp Sias tomrum. Han heter Christian Nicolaisen, är 37 år gammal och kommer från Stockholm. 

Mer om den nya Bachelorn Christian Nicolaisen kan du läsa här!

Hur mycket alkohol fick tjejerna i Bachelor?

Nu är det alltså Bachelor-Christians tur att lära känna tjejerna på mingel och singel- och gruppdejter. Och som tittare är det ju lätt att tro att det blir en rätt generös mängd alkohol under inspelningen. Om inte för att göra stämningen mer avslappnad, så för att få tillställningarna att kännas mer festliga. 

Men när Nyheter24 når deltagaren René Rehnqvist avslöjar hon att så inte var fallet helt och hållet.

– Produktionen köpte in bubbel när det var mingel, dock skulle jag inte säga att det var mängder, men självklart vill de ha nyktra tjejer på minglen, säger hon.

Bachelor 2022: "Vi fick beställa in alkohol"

Ville man ha mer att dricka än så – ja, då fick man stå för det själv.

– Sen fick vi beställa in privat alkohol en gång varje eller varannan vecka, lite olika, och då blev det ett personligt inköp. 

Enligt Bachelor-René kunde det hända att tjejerna tog några glas ihop ibland, men någon regelrätt fest – det blev det aldrig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!