När Sia lämnade Bachelor hoppade istället Christian in.
När Sia lämnade Bachelor hoppade istället Christian in. - Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Sanningen bakom Christians inhopp i Bachelor – det tittarna inte såg

Bachelor 2022 har bjudit på en av de största twisterna i programmets historia – en bachelor lämnade och in kom istället en tredje ungkarl. Sia Hatamis ersättare Christian Nicolaisen berättar för Nyheter24 hur det hela faktiskt gick till.


Vi har nu kommit mer än halvvägs in i den pågående säsongen av Bachelor 2022. Under flera veckors tid har tittarna fått följa Christoffer Levi och SiamakSiaHatamis jakt på kärleken. Men plötsligt droppade den sistnämnde en bomb – Sia valde att avsluta sin resa i förtid och ge den sista rosen till Isa Jallow

Tjejerna gladdes åt Christians entré. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Christian Nicolaisen är den tredje ungkarlen

Men tjejerna hinner inte hänga läpp särskilt länge förrän den nya ungkarlen Christian Nicolaisen, 37, gör entré. 

Här kan du läsa mer om Christian Nicolaisen – som tidigare varit med i Bachelorette

Det blev känslosamt när Sia och Christoffer skildes åt. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

För Nyheter24 berättar Christian Nicolaisen att Bachelor-produktionen kände till honom sedan innan, och de hade haft kontakt tidigare i processen. Men när produktionen sedan plötsligt hörde av sig i samband med Sias avhopp var det snabba ryck. 

– Jag signade på en söndag kväll och var där på tisdagen, berättar Christian och fortsätter: 

– Jag behövde styra lite på jobbet, sedan hann jag shoppa kläder i en halv dag och sedan behövde jag åka ner. Jag hann inte klippa mig, jag var inte solbränd och jag var fortfarande ganska bakis från att ha firat min födelsedag precis innan. Så det var den absolut sämsta uppvärmningen inför ett sånt här program, säger han med ett skratt. 

Christian Nicolaisen om inhoppet i Bachelor 2022: "Visste i princip ingenting alls"

Även om Sia Hatami hade hoppat av programmet var Christoffer Levi fortfarande på plats nere på soliga Kreta. Christian berättar att det dröjde flera dagar tills han träffade Christoffer. 

– Sedan kommer man ner dit och Christoffer är solbränd, och har tränat och har värmt upp och förberett i ett halvår. Så det kändes lite speciellt, berättar Christian. 

Och att Christian kastades ut på djupt vatten rådde det ingen tvekan om, då han inte heller fick särskilt mycket bakgrundsinformation kring vad som hade hänt i programmet innan han kom till Kreta.

– I princip ingenting alls. Jag fick reda på varför jag skulle vara med, och anledningen till varför jag kom in. Bara det. 

Christian gjorde en storsstilad entré i Bachelor. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Det dröjde inte länge innan det var dags för Christians första rosceremoni, och han blev överraskad över hur tufft det var. 

– Det kändes som att jag själv skulle börja gråta, det kändes nästan som att vi var på begravning, säger han och fortsätter: 

– Jag trodde inte att det skulle vara en sån typ av känsla på en rosceremoni. När man ser det på tv förstår man inte hur mycket folk är investerade i att vara där, och att det här är hela deras värld, och plötsligt avslutas deras resa. Det är en väldigt tuff situation för tjejerna och det smittar av sig. 

Christian Nicolaisen om första rosceremonin: "Kändes lite oschysst"

Han förklarar att det var lättare att fatta beslut kring vilka han skulle skicka hem när man lärde känna dem bättre – än på den allra första rosceremonin. 

– Det kändes lite oschysst att ta ett beslut så snabbt som jag behövde göra. Så på så sätt var det svårt, eftersom jag inte kunde ta ett kvalificerat beslut utan kunde bara gå på magkänsla. Men det är ju en del av formatet, säger Christian till Nyheter24. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!