Vad händer egentligen bakom kulisserna i Bachelor? Vi har svaret!
Vad händer egentligen bakom kulisserna i Bachelor? Vi har svaret! - Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Chockerande sanningen om dejterna i Bachelor – det händer bakom kulisserna

Dejterna i Bachelor brukar innefatta allt från en fartfylld aktivitet och djupa diskussioner till drinkar och hångel i solnedgången. Men allt fångas inte på kamerorna. Det händer nämligen en hel del bakom kulisserna, som tittarna inte får se.


Kärleksresan Bachelor 2022 är i full gång och dramatiken tätnar, inte minst när en tredje bachelor gjorde entré. Efter att ha funnit kärleken i Isa Jallow hoppade vår ena bachelor SiamakSiaHatami av programmet, och in trädde hans ersättare Christian Nicolaisen

Här kan du läsa mer om sanningen bakom Christian Nicolaisens inhopp i Bachelor

Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Sanningen om dejterna i Bachelor 2022 – Christian Nicolaisen avslöjar 

Därefter har tittarna fått följa Christians och Christoffer Levis jakt på kärleken i form av rosceremonier, mingel och fartfyllda dejter. Men allt är inte exakt som det kanske kan se ut på kamerorna. För Nyheter24 berättar Christian Nicolaisen om vad som händer på dejterna – som tittarna inte får se. 

– Det var otroligt mycket som hände runt dejterna som tyvärr inte kommer synas i tv. Man är på den här fiktiva dejten som visas i tv, men allting som händer omkring är ju vår riktiga dejt, berättar han och fortsätter: 

– Det är därför viktigt att man faktiskt umgås mellan tagningar och lär känna varandra och har kul, inte bara framför kameran utan under hela den tiden man får vid varandra. Och det känner jag att jag verkligen tog för mig av, och det var där jag lärde känna de flesta. 

Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Det här händer bakom kulisserna i Bachelor: "Ibland hade vi två..."

Men vad exakt är det då som händer bakom kamerorna på Bachelor-dejterna? 

– Skulle man exempelvis bara äta den maten som visas på en dejt så skulle man inte bli mätta, och sen skulle det inte bli så rolig tv när vi sitter och äter och kanske är för hungriga för att prata. Ibland hade vi två måltider, en bakom kameran och sen en som vi kunde smaka litegrann av, berättar Christian. 

Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Och enligt Christian var det just vid stunderna som skedde när kamerorna inte rullade som han lärde känna tjejerna på ett helt annat sätt. 

– Produktionen ville inte att vi skulle lära känna varandra för mycket eller prata om djupa saker off-cam, men däremot finns det ju så mycket annat att prata om runt omkring. Och där känner man ju av energin mellan varandra och vilken vibe man har, berättar han för Nyheter24. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!