Maja Nilsson Lindelöf Sanna Guidetti
Maja Nilsson Lindelöf gästar Carina Bergfeldt. - Foto: Erik Simander/TT/Instagram

Allt om Maja Nilsson Lindelöf: Barnen, inbrottet och vad som hände med Sanna Guidetti

Maja Nilsson Lindelöf gästar under fredagen Carina Bergfeldt. Där pratar hon bland annat om det brutala inbrottet som familjen blev utsatta för. Men har du i övrigt koll på vem hon är? Annars fyller vi dina kunskapsluckor.


Maja Nilsson Lindelöf är gift med Victor Nilsson Lindelöf

Det var i maj 2018 som Maja Nilsson Lindelöf, 28 och Victor Nilsson Lindelöf, 28, blev äkta makar. Paret kommer båda från Västerås, men träffades för första gången på Summerburst i Stockholm 2013. Mötet slutade med att Maja skrev till Victor på Facebook dagen efter. Meddelandet resulterade i en fika i Västerås och på den vägen är det. 

Victor är försvarare i Manchester United vilket gör att paret är bosatta i Manchester. Han spelar även i det svenska fotbollslandslaget. 


Har Maja Nilsson Lindelöf barn?

Maja och Victor har två gemensamma barn. Första sonen Ted Louie fick paret 2019 och andra sonen Francis kom till världen 2021. 

Vad hände med Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf?

Maja drev tidigare den framgångsrika podden "Livet på läktaren" tillsammans med vännen Sanna Guidetti. Sannas make John Guidetti är nära vän med Victor Nilsson Lindelöf. I podden pratade tjejerna om livet som fotbollsfruar och gick även in på djupare ämnen som uppväxt, ångest och ätstörningar. Men en dag valde de tvärt att avsluta podden och sedan försvann de från varandras Instagramflöden. 

Maja och Sanna hade podden "Livet på läktaren". Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Spekulationerna om vad som hände har varit lika många som det finns sandkorn i Sahara och ännu har ingen av dem gått ut med den exakta anledningen som låg bakom deras "uppbrott". 

I juni 2022 syntes tjejerna tillsammans med sina barn spendera en heldag på Skansen. Detta fick sociala medier att koka och flera av deras följare som befann sig på Skansen samma dag smygfotade profilerna. 

Sanna Guidetti delade en bild från dagen... Bildkälla: Instagram/sannaguidetti
Precis som Maja Nilsson Lindelöf. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Maja Nilsson Lindelöf – har hus i Västerås

I september förra året köpte Maja Nilsson Lindelöf tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf sitt drömhus i Västerås. Pärlan har paret valt att renovera vilket man kunnat följa på Majas Instagram. 

Maja Nilsson Lindelöf utsatt för inbrott

Det var i februari tidigare i år som Maja och Victor blev utsatta för ett brutalt inbrott en kväll då Maja var ensam hemma med barnen medan Victor spelade fotbollsmatch. 

Det hela blev en väldigt omskakande händelse för Maja som skrev ut sina känslor på sin blogg efter att nyheten läckt ut till medierna. 

"En otrolig obehaglig syn att få se i efterhand när en av dom i princip ålar sig på tomten, och kanske borde jag inte ha sett det för jag kan inte riktigt sluta tänka på det. På en annan av filmerna ser man hur en av männen står i fönstret utanför vårt vardagsrum, i början hukar han sig i mörkret men tillslut står han bara rakt upp och ner och tittar in på mig och Francis, i flera minuter väldigt medveten om att jag inte ser honom". 

"För mig är det de absolut jobbigaste och tuffaste för mig att tänka på. Att bli iakttagen på det sättet i sitt egna hem, med sin bebis i famnen. Man tror ju att man ska känna av att man blir iakttagen men kanske var fotbollsmatch, bebis och facetime för mycket på gång för att hinna reflektera över den känslan", skev hon bland annat i inlägget. 

Maja kunde efter ett samtal från familjens säkerhetsteam snabbt ta barnen och låsa in sig i ett rum på övervåningen medan polis ryckte ut till huset. Innan hon hann stänga dörren till rummet hör hon hur inbrottstjuvarna tagit sig in. 

"Vi fick efter vad som kändes en evighet klartecken på att få lämna rummet och vi möttes av så många poliser, vakter och teamet från United. När jag klev ut med barnen på höften och såg dom tre polismännen som stod utanför rummet så bröt jag bara ihop totalt. Hela jag skakade och jag kunde inte alls kontrollera mina känslor."

Vill du läsa inlägget i sin helhet hittar du det här.

Hur lång är Maja Nilsson Lindelöf?

Maja är född 21 december 1993 och är 162 centimeter lång. 

När är Maja Nilsson Lindelöf gäst hos Carina Bergfeldt?

Du kan se när Maja gästar Carina Bergfeldt under fredagen 28 oktober klockan 21.00 på SVT1. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!