Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf har hus både i Manchester och Västerås. Se alla bilderna här! - Foto: Instagram/majanilssonlindelof. Bilden är ett montage.

Så bor Maja och Victor Nilsson Lindelöf: "Älskar varje centimeter av det här huset"

Maja Nilsson Lindelöf och Victor "VNL" Nilsson Lindelöf har hus både i Manchester och i Västerås – och det är inga kråkslott som familjen Nilsson Lindelöf bor i. Se alla bilderna här!


Maja Nilsson Lindelöf, 28, och Victor Nilsson Lindelöf, 28, gifte sig 2018. Paret träffades år 2013 på festivalen Summerburst i Stockholm, och sedan de blev ihop har de hunnit få sönerna Ted Louie, 3, och Francis,1, ihop.

Så mycket pengar tjänar Victor Nilsson Lindelöf

Victor spelar i Premier League-klubben Manchester United, där han har hittills haft en något svajig säsong med lite speltid. Men vem vet – kanske kommer vi att få se mer av "VNL" på plan nu när Raphaël Varane har blivit skadad. 

I Manchester United tjänar Victor Nilsson Lindelöf riktigt bra med pengar och har en rätt bra förmögenhet om vi säger så. 

År 2019 rapporterade brittiska The Sun att Victor Nilsson Lindelöf tjänade 1,8 miljoner kronor i veckan. Det ger en årslön på 93 miljoner kronor.

Maja Nilsson Lindelöf är idag influencer och på Instagram, där hon har över 240 000 följare, uppdaterar hon om sin glamourösa vardag. Maja bloggar även på Elle och är grundare av klädmärket Lis Bonne.

Titta in i Victors och Maja Nilsson Lindelöfs vackra hus i Västerås

Både Maja och Victor är ursprungligen från Västerås, och i september 2020 köpte hon och Victor ett vackert hus i Västerås.

"Det är ett gammalt hus från 1910. Vita knutar, en stor trädgård och två öppna spisar. Ett Barnen i Bullerbyn hus. Vi har vetat om att om vi inte skulle bygga vårt egna hus så skulle vi köpa ett gammalt. Ett hus med själ", skrev Maja i sin blogg då.

På Instagram har Maja då och då visat upp bilder på hur renoveringen av huset har gått, och resultatet är verkligen fantastiskt!

"Jag älskar varje centimeter av det här huset", skrev Maja nyligen på Instagram om det ståtliga huset i Västerås.  

Så bor Maja och Victor Nilsson Lindelöf i sitt hus i Manchester

Maja, Victor och parets barn bor till vardags i ett härligt hus i Manchester. 

Youtube har Maja över 75 000 prenumeranter Youtube så skymtar vi då och då hur huset ser ut där de bor, och det ser väldigt stiligt ut med ett kök i mörka trätoner, ett lyxigt badrum och generöst ljusinsläpp i vardagsrummet.

Mysigt!

Maja Nilsson Lindelöf i sitt vardagsrum i huset i Manchester. Bildkälla: Youtube/Maja Nilsson Lindelöf
Detalj från Maja och Victor Nilsson Lindelöfs hus i Manchester. Bildkälla: Youtube/Maja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf i ett av husets badrum med marmor och fina guldiga detaljer. Bildkälla: Youtube/Maja Nilsson Lindelöf
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!