Pelle Lilja 2022
Vad hände sen? - Foto: TV4

Robinson 2022: Så är Pelle och Alexanders relation idag

Robinson 2022 är i full gång och deltagarna i årets säsong har nu grupperats, bildat pakter och det har även bjudits på en del romans. Två stycken som funnit varandra är Pelle Lilja och Alexander Strandberg.


Årets säsong av Robinson hade premiär för några veckor sedan och mycket har hunnit hända. Årets säsong har bjudit tittarna på både pakter, ovänskap, mycket tårar men även mycket skratt. 

Mitt i all frustration och hungernöd dök även en ny deltagare upp, nämligen Alexander Strandberg. Dock fick han inte det bemötande av gruppen som han kanske hoppats på. 

Alexander kom in som ny deltagare i Robinson 2022. Bildkälla: TV4

– Det sista vi behöver är en före detta kåkfarare som kommer hit och rör om i grytan, sa Pelle Lija. Andra i gruppen såg honom endast som "ännu en mun att mätta". 

Pelle Lilja. Bildkälla: TV4

Men Alexander har kommit att förvåna många i lägret – och tittarnas hjärtan, de har han sannerligen fångat. 

Den deltagare han kommit absolut närmst i lägret är chockerande nog ingen mindre än Pelle, detta efter att karlarna valt att flytta in i grottorna på ön då det är torrt och skyddande under dåligt väder. 

Där har de ätit, tränat och sovit ihop under de senaste avsnitten vilket fört dem närmre varandra.

– Vad ska man säga. Vi går väldigt bra ihop. På kvällarna snackar vi högt och lågt. Man delar med sig av tidigare saker som hänt i livet. Vi förstår varandra, sa Pelle i synk under ett av programmen. 

Pelle och Alexander i sin mancave. Bildkälla: TV4

Men detta var ju under tiden på ön då Alexander inte ännu sett vad Pelle sa när han dök upp. Frågan är då, hur det ska ha känts att höra orden "kåkfarare" efter man kommit hem och då sett programmet. 

Robinson-Alexander: "Tacksam"

I en intervju med Nyheter24 säger Alexander att han tagit det hela med en klackspark och att han inte känner någonting annat än kärlek för sin gode vän. 

– Pelle är och förblir en fantastisk person med ett hjärta av guld. Han betydde oerhört mycket för mig under min tid på Robinson. Tacksam över att få ha en sån som Pelle i mitt liv, berättar han. 

På Instagram har Pelle till och med lagt in en bild på sig själv  och Alexander som startbild. 

Pelle tillsammans med Alexander. Bildkälla: tallkrogsgubben/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!